izzi píše:cus
anglicky OS - jsou jen kdyz mas ty nejlevensji win7 .. ale i tak to neni problem do nich dat CZ .. ja osobne jsem si na tu Aj uz docela zvykl..takze si tam CZ davat nebudu
vaha - jo je tezsi..obzvlast kdyz ho mam v batohu a taham i zdroj .. ale na to jsem si taky uz nak zvykl a zvlast extra mi to uz moc nevadi
jinak ho mam stale bezne na nohou kdyz lezim v posteli atak a nak necejtim ze by byl tezky :p
chybi num. klavesnice - tak si porid m17x a nebo si kup k nemu num. klavesnici .) ja si zvykl uz psat cislicka se shiftem
nema HDMI - nema mno .. ale m17x prej jo .. aspon ma VGA
vysoka cena - porovnej cenu s notasama co jsou u nas na trhu ..
bouzel mame debilni stat kde musis z toho platit DPH u nas a i v USA .. jneze v USA to dela pouhych 6-8%
jinak je to pomerne levny NB kdybys bydlel v USA myslim ze u nas na trhu nenajdes nic srovnatelnyho za cenu AW..
ty hry ti asi neotestuji bouzel nejsem fanda strilecek takze si je nechci kupovat .. zkousel jsem kuli tobe stahnout to GTA a nak jsem se nemohl dostat prez to online regnuti
hry ktery jsem testoval na max detajly
novej colin Dirt2
dragon age
Call of Duty Modern Warfare 2
Borderlands
vsechny hry krasne slapali bez lagu a vsude jsem maxoval vse co slo vcetne vyhlazovani a pod.
stahl jsem si ted Star Wars The Force Unleashed .. ale tam mi nak blbne menu fungujou v nem jen sipky do leva a prava a nak nejde zmacknou enter
M17x nechci, staci jen 15" obrazovka. To se asi ani moc nehodi na prenaseni.
Skoda te numericke, dost s ni pracuju.
Jj ty dane to je hrozny fakt..V USA by to byla fakt pecka takto.
U toho GTA tam kdyz nekde das ty smlouvu tak dole je neco jako vytvorit mistni profil a pak to jede a nemusis byt pripojen.
Kazdopadne diky mockrat za info, urcite mi to pomuze pri rozhodovani..