Příspěvekod kristian162 » 18 dub 2009 22:26
Pridavam pohlad spat na 3/4 roka straveneho s tymto modelom.
Nejake ovzvlast velke problemy sa nevyskytli...stale som spokojny s tym, co mi notebook ponukol a nadalej ponuka. Nepaci sa mi zvuk, ktory vychadza z praveho pantu, ale na ochranu musim povedat, ze som nan nechcene stupil, ked som vstaval z postele. Lave tlacidlo na touchpade mi vynechava, dovod je neznamy, cim stlacam blizsie k stredu tym je reakcia castejsia. Horna navigacna klavesa pri stlacani skaredo praska. Je pocut lupnutie, ktore sa mi velmi, ale velmi nepaci. Podobny problem zacinam registrovat aj na dalsich klavesach. Ventilator chladi coraz castejsie a je hlucnejsi, ako ked som notebook vybalil z krabice.
Chcel by som ho poriadne precistit od vsetkych veci, ktore nan spadli respektive sa vyliali pocas pouzivania (cervene vino, olej z rybacej konzervy, nejake to jedlo) a nemal som moznost sa k nim dostat. Dufam ze mi reklamacia ako prevencia pomoze. Notebook si somnou vela prezil a stale ide, zaco ma u mna velke plus a tie drobnosti mu ozeliem, nakolko verim ze sa odstrania.
EDIT: Pridavam prevadzkove teploty(su trosku skreslene, cely den mi do izby prazi slnko) :GPU 78, Doska 70, Jadro1 70, Jadro2 71, HDD 43...akurat som sa dohral...