Senik píše:Já jsem zatím nevybral, dostal jsem rozpětí 40 - 50k bez DPH a kupovat budeme nejspíš na přelomu roku. Padl mi do oka ještě HP Envy 15, nemá teda Ryzen ani USB-C PD, ale jde tam rozšířit RAM (2 sloty) a ssd (2x M2). Výkonu má taky dostatek, recenze nejsou špatné. Kdyby byla k sehnání G14 s 32 GB RAM, tak neváhám.
Kámo sme dvaja ja mam čas len do konca roka najlepšie este tento mesiac vybrať notas cenu som uz navysil na 2200e(sdph)
A vobec si neviem vybrat.......
....Nechapem na jednych sa mi paci design/ale brutal teploty (Asus Zephyrus/MSI GS75) ...a na dalsich sa mi zas nepaci napr GE75 podla recenzii je to dost hlucne ,aj klavesnica je vraj pri stisku hlucna/plus je tam urcite problem s lan portom na vsetkych obrazkoch co som nasiel tam vsade chyba jedno male odsadenie(to znamena ze ti bude vypadavat kabel)
,a rolozenie klaves teda biedne. ale zato to ma najpeckovejsi zvuk asi z notasov co som cital)
Gsync je trocha zbytocnost podla mna ...mam to na svojej G751JT a mam to permanente vypnute pretoze pri hrach to sposobovalo pady FPS a trhanie, radsej by som bol za notas s optimusom...
Mam teraz G751JT na ktory som brutal zvyknuty klavesnica paradna,rozlozenie tiez,uchladi sa to bez problemov,ale je to 4.5kg tazkej vahy kks nevedia vyrobit nieco zaujimave co sa doakze uchladit bude to troska mensie ako tato krava.