ancovicka píše:Jinak jsem mile prekvapeny,ze diky ctecce si muzete vyvolavat aplikace, ktere si nastavit dopredu.Na kazdy prst zvlast ...
tak to je moc pěkný...a něco novýho? jak seš spokojenej?
1, Mě taky žerou kolem 1GB, ale to je prý normální. Obvzlast prvni tydny, protoze v pozadi pry bezi naka blbost co sleduje co delas a pak ma usnadnit praci.ancovicka píše:1, Jinak kdyz se tak divam,tak mi visty zerou 1,3GB. Ale to je hlavne tim,ze tam je tolik podpurnych programu.Co dodat....visty.
2, Touchpad je sice uprostred,ale ruky akorad tak vyjdou,aby clovek mohl krasne psat na klavesnici a omylem se nedotkl touchpadu.Vetsinou si muzete vsimnout,ze je mirne posunuty doleva.Ale tady je to rozvrzeni myslim,ze na dobre urovni.Clovek ma nejake rezervy.
3, Hudba z repro je opravdu velice kvalitni,jak jsem jiz uz psal.Jenom by me zajimalo jestli mate stale zaple dolby suround 5.1 a nebo to mate zaple na tom normalnim modu.
4, Da se i nejak jinak ovladat hlasitost nez koleckem?
5,Nakonec jeste jeden postreh.ze kdyz jsem chtel merit teploty a stahnul jsme si 2 programy,tak mi to zmerilo jenom procesor a nic vic. Takze nevim jestli nastavnenim ci spatnym programem.Co jste pouzivali vy?
Ušetřím tě velkého zklamání - to se netýká "jen" prvních pár týdnů. Spotřeba paměti už se stářím systému půjde leda nahoru. Dolů však už určitě nepůjde. Btw moje XPčka po několika dnech provozu žerou 600MB z 2GB .Thorus píše:1, Mě taky žerou kolem 1GB, ale to je prý normální. Obvslast prvni tydny, protoze v pozadi pry bezi naka blbost co sleduje co delas a pak ma usnadnit praci.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 hostů