bender007 píše:... A to nemluvím o špatném povrchu, již není tak černý a hrubí jako na R500 ale je to hladký mat, takže sou na něm vidět otisky jako prasy které jdou i špatně rozleštit.
To je u T a X standard (je to pogumovane ci co) R500 ma holy plast.
tento tyzden sa mi nahodou dostal do ruky tablet x220, aspon som si mohol vyskusat ako vyzera ultramobilne riesenie ktore si chcem v buducnosti zakupit (ked budem nanho mat). Zaujal ma touchpad ktory sa prehyba miesto spodnych tlacitok. A takisto ten klb, ktory asi vydrzi toho dost ale ja by som sa stale bal ze sa zlomi. Co sa tyka spracovania tak v pohode, zarazali ma este jedna vec ze pero nepise presne tam kde sa dotyka displeja, kedze to bol prvy tablet tak neviem ci sa to da nejako kalibrovat.
Mimochodem neni trochu divny, ze se zde prodavaji pouze dve konfigurace X220, kde ta levnejsi bez SSD ma rychlejsi procesor i5 2520M, zatimco ta drazsi s SSD ma pomalejsi i5 2537M ?
tie procesory vychadzaju cenovo skoro rovnako akurat 2537M je ULV verzia. ten rozdiel v cene je sposobeny klasickym uber priplatkom Lenova za Intel SSD (pravdepodobne 160GB Intel 320). v USA CTO chce zan Lenovo 430 USD bez dane.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Ja ted neresim, ze je to tu jako vse ostatni nechutne predrazene, ale ze se takova konfigurace vubec neda koupit. Ted to vypada, ze se musi nejen dokoupit WWAN modul, ale zrejme i SSD a to vymenit za HDD v "levnejsi" konfiguraci s rychlejsim procesorem. No jo, rozvojova zeme ...
mozno mi to nedochadza ale v com je nevyhoda v moznosti vybrat si SSD aky chces miesto moznosti kupit si jeden konkretny (aj v USA) predrazeny SSD disk?
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Ghost píše:mozno mi to nedochadza ale v com je nevyhoda v moznosti vybrat si SSD aky chces miesto moznosti kupit si jeden konkretny (aj v USA) predrazeny SSD disk?
Co jsem pochopil, tak tech 7mm SSD zase tolik neni