Pomoc při výběru NB.
-
Yrowen
Pomoc při výběru NB.
Dobrý den, potřeboval bych od Vás pomoc při výběru notebooku. Cenový strop mám zhruba kolem 25 000 Kč. S notebookem nebudu moc cestovat, tudíž bude většinu času ležet na stole. Potřeboval bych ho na běžnou práci i na hraní her nebo sledování filmů. Čili nějaký multimediální. Co jsem se tak díval po netu, narazil jsem na tři notebooky. Můžete mi prosím říct výhody a nevýhody jednotlivých typů? Dále bych se chtěl zeptat jaký je rozdíl mezi NVIDIA GeForce 8600M GS a NVIDIA GeForce 8400M GS se 256 MB paměti tedy pokud není rozdíl jenom v paměti? Dále jestli je nějaký rozdíl mezi wifi kartou typu 802.11a/b/g nebo 802.11a/g/n. Jsou displeje aspoň trochu kvalitní? Pokud se tu nějaká hodná duše najde, tak budu moc rád, když pomůže popř. nabídne jinou a kvalitnější alternativu. Pokud možno i s TV tunerem. Děkuji za odpovědi.
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
- Chlebovnik
- guru
A co Asus F8SN? [ ODKAZ ]
Stojí sice o 1k víc a je to 14,1", ale má rozlišení 1440x900. A grafiku má fakt dobrou.
Stojí sice o 1k víc a je to 14,1", ale má rozlišení 1440x900. A grafiku má fakt dobrou.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
-
polo
8600GS a 8400GS rozdiel je podstatny a nie v pamaeti ten je nepodstatny 8400GS ma 64-bitovu pamaetovu zbernicu a 8600GS ma 128-bitovu, 8600GS ma dalej podstatne vyssie takty shader jednotiek aj jadra...Co sa tyka tych WI-FI kareit tak ta druha uz podporuje ..n" normu a ta prva nie ale momentalne to nieje takmer vobec pouzivane a ziadne verejne siete to nemaju...Ak to chces na statie doma na stole tak by som volil ten FS...Alebo [ ODKAZ ] ma lepsie sasi ako F3 seria a F8 je zbytocne mala aj ked ma dobry displej...inac este [ ODKAZ ]
Na ty hry by byl asi nejlepsi ten FS nebo ASUS M51SN, ale zkus se podivat na nejakej acer aspire, napriklad [ ODKAZ ]
Ja nevim, FS jako znacku nemam moc rad, takze jsem malinko zaujatej
ale k tomu aceru... myslim si ze kdyz bude mit ten notas na stole, tak nepotrebuje nejakej buchvijak pevny sasi do blata...
K tomu servisu tata ma asi 3 roky acera nebyl s nim jedinej problem a to ma nejakou HODNE levnou radu... nevim kolik za to daval, ale ma to starsi a to jsem se o to jeste vubec nezajimal (book jako book
)
K tomu servisu tata ma asi 3 roky acera nebyl s nim jedinej problem a to ma nejakou HODNE levnou radu... nevim kolik za to daval, ale ma to starsi a to jsem se o to jeste vubec nezajimal (book jako book
-
Yrowen
Mně se taky asi nejvíc zamlouvá FS, ale teď momentálně řeším dilema, který z těchto dvou vybrat.
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
Zatím se více přikláním k tomu druhému, protože mi přijde procesor T7500 výkonnější než T8100, ale pokud se mýlím, tak mě opravte
A ještě bych se chtěl zeptat, jestli není omezující, vzhledem k budoucímu použití, rozšiřitelnost RAMky na 2GB. To mi přijde docela málo, ale je pravda, že k využití více než 2GB bych potřeboval 64-bit verzi Windows?
EDIT: K čemu je Intel Turbo memory???
Dík
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
Zatím se více přikláním k tomu druhému, protože mi přijde procesor T7500 výkonnější než T8100, ale pokud se mýlím, tak mě opravte
A ještě bych se chtěl zeptat, jestli není omezující, vzhledem k budoucímu použití, rozšiřitelnost RAMky na 2GB. To mi přijde docela málo, ale je pravda, že k využití více než 2GB bych potřeboval 64-bit verzi Windows?
EDIT: K čemu je Intel Turbo memory???
Dík
Zpět na „Jaký vybrat notebook“