Ahoj, mám problém se zmíněnou utilitou... Cca 14 dní používám NTB Hewlett-Packard Pavilion dv6740, nynní jsem si chtěl udělat záložní DVD se systémem a ovladači pomocí softu HP Recovery Disc Creator, ale pokaždé utilita vyhodí následující hlášku - V tomto PC není kopmpatibilní zařízení pro vypalování CD/DVD, kontaktujte podporu HP. Ale NTB mechaniku obsahuje, stejně tak je na něm nainstalován i soft NERO.
Poradí někdo, jak vyřešit problém a docílit vytvoření záložního DVD s WIN a ovladači...?
Děkuji všem za rady...
HP Recovery Disc Creator
Tak asi hledám špatně, ale nic takovýho nenacházím...
edit: jediné co složka programy obsahuje je záložka HP a pod ní Aktualizace HP.
edit2: jinak daemona jsem již odebral, stejně jako NERO (místo toho jsem nainstaloval Ashampoo Burning Studio 7.

edit: jediné co složka programy obsahuje je záložka HP a pod ní Aktualizace HP.
edit2: jinak daemona jsem již odebral, stejně jako NERO (místo toho jsem nainstaloval Ashampoo Burning Studio 7.
Naposledy upravil(a) kolonel dne 23 dub 2008 18:17, celkem upraveno 1 x.
Tak pomohl reinstal Cyberlink DVD Suite. Teď jede vytváření souborů pro přípravu DVD. Tak snad to proběhne vše v poho...
BTW: jen ještě dotaz, případné vytvořené DVD budou obsahovat jak systém, tak veškeré ovladače? Takže z nich půjde nahodit NTB (systém+ovladače) tak jako při prvním spuštení/instalování NTB...?
BTW: jen ještě dotaz, případné vytvořené DVD budou obsahovat jak systém, tak veškeré ovladače? Takže z nich půjde nahodit NTB (systém+ovladače) tak jako při prvním spuštení/instalování NTB...?
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“