NB - 25k Kc, 4h vydrz, dedikovana grafika
NB - 25k Kc, 4h vydrz, dedikovana grafika
v létě bych se chtěl obšťastnit novým NB a přiliš si nevím rady s výběrem. na co budu NB používat: internet, filmy, hudba, zahrát si i nějaký novější hry (nemyslim Crysis, ale taky nechci integrovanou grafiku...) a téměř každodenní nošení do školy, z čehož plyne, že by se mi hodila tak 3.5 - 4 h výdrž baterie. velikost displaye 15, 4 a cena tak max 25 tisíc s včetně DPH. nevim jestli to neni nereálný???
docela sem už byl rozhodnutej pro HP Pavilion dv6750, kterej by moje požadavky snad splnil, ale pak sem se zděsil vašemi reakcemi na odolnost (neodolnost) vůči přenášení. a na to bch směřoval další dotaz - to je to z těma Pavilioanama fakt tak zlý? co bych mohl čekat po roce používání a nošení do školy? že budou plasty vrzat (to bych přežil)? nebo, že se mi urve monitor a šasi rozpadne na prach?
těšim se na vaše odpovědi a návrhy!
//edit C: Upraveny titulok.
docela sem už byl rozhodnutej pro HP Pavilion dv6750, kterej by moje požadavky snad splnil, ale pak sem se zděsil vašemi reakcemi na odolnost (neodolnost) vůči přenášení. a na to bch směřoval další dotaz - to je to z těma Pavilioanama fakt tak zlý? co bych mohl čekat po roce používání a nošení do školy? že budou plasty vrzat (to bych přežil)? nebo, že se mi urve monitor a šasi rozpadne na prach?
těšim se na vaše odpovědi a návrhy!
//edit C: Upraveny titulok.
nebo: http://hewlettpackard.mironet.cz/hp-671 ... s+dp82936/ ale má int. grafiku(ale dobrou)
ThinkPad T420
v lete uz pravdepodobne sucasne modely ani nebudu v predaji alebo budu za vyrazne nizsie vypredajove ceny. amd aj intel planuju uviest zaciatkom leta nove mobilne platformy co bude znamenat obmenu vsetkych modelov vsetkych znaciek.
ak chces notebook kupovat v lete tak je vyberanie notebooku dnes strata casu. vtedy uz bud dv6750 nebude na trhu alebo za cenu aku ma dnes kupis notebooky ktore su dnes drahsie.
ak chces notebook kupovat v lete tak je vyberanie notebooku dnes strata casu. vtedy uz bud dv6750 nebude na trhu alebo za cenu aku ma dnes kupis notebooky ktore su dnes drahsie.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- Moderátor
-
- Moderátor
onne: tak integrovaný grafiky jsou obecně slabší ne? jak jsem psal, chci, aby to mělo dostatečnej výkon na hraní novějších her, jestli na to bude stačit integrovaná grafika, tak neni problém.
to all: s tou výdrží jsem to zapomněl upřesnit - těch 3.5 hodin bych potřeboval dosáhnout vlastně jenom ve škole a tam používám prakticky jenom word + tlumení jasu atd., takže nečekám, že mi to ty 4 hodiny vydrží při sledování filmů nebo hraní her.
chápu, že na výběr NB je ted pro mě ještě brzo, spíš bych se chtěl trochu rozhlídnout, nad čím bych mohl v současnosti uvažovat a v létě bych se zase ozval
to all: s tou výdrží jsem to zapomněl upřesnit - těch 3.5 hodin bych potřeboval dosáhnout vlastně jenom ve škole a tam používám prakticky jenom word + tlumení jasu atd., takže nečekám, že mi to ty 4 hodiny vydrží při sledování filmů nebo hraní her.
chápu, že na výběr NB je ted pro mě ještě brzo, spíš bych se chtěl trochu rozhlídnout, nad čím bych mohl v současnosti uvažovat a v létě bych se zase ozval

Zpět na „Jaký vybrat notebook“