chcel by som vas poziadat o pomoc pri rozhodovani sa... v podstate som bol uz rozhodnuty pre tento asus -
Asus F5VL-AP169
procesor Intel® Core™2 Duo T5750 (2GHz, 2MB, FSB
667MHz)
operační systém: bez OS
displej: 15.4" WXGA (1280x800) ColorShine (lesklý)
chipset: ATI Radeon Xpress 1100
systémová paměť: 2048MB (2x1024MB) DDRII 667
pevný disk: 250GB SATA, otáčky 5400rpm
grafika: ATI X2300 128M/ 512MB HyperMemory
váha 2.65Kg
výdrž na baterie až 2, 5 hodiny (6ti článková baterie4400 mAh)
cena: 21 100 sk
ale objavila sa moznost tohto hp -
HP Pavilion dv6000 / dv6743
AMD Turion 64 X2 2,0 GHz
2 GB RAM *
250 GB HDD *
15,4" WXGA BV / webcam
Geforce 7150
Windows Vista Home Premium
cena: 18 900 sk
... problemom pri tom hp ale je ze je to demo, takze zaruka je iba 1 rok a kedze je to len demo tak som takisto trochu na pochybach o jeho kvalite... velkost grafiky pri nom sice neuvadzaju, ale mala by mat taku istu velkost ako ATI u toho Asusu... z kombinaciou Intel + ATI mam skusenosti pri domacom pc, preto trochu vaham ci sa oplati AMD a GeForce... dalsia vec je operacny system - urcite hodlam pouzivat linux (konkretne kubuntu) v spojeni s XP (obcas na nejake hry), Vistu urcite nie.. ale na druhej strane HP je urcite kvalitnejsia znacka ako Asus, preto by ma zaujimal vas nazor, popripade ktory notebook by ste mi odporucili vy
HP alebo Asus?
Zalezi naco ten book chces pouzivat F5 ma strasne slabu bateriu a neda sa kupit vacsia da iba 1,5-2hodiny A ma dedikovanu grafiku takze rataj s vacsou hlucnostou ale aj vykonom Inac to HP ako renew by som urcite nebral kvalitou na tom urcite nebude lepsie , Inac ak book potrebujes casto prenast a si od neho zavisli tak by som sa pozrel po dakom lenove...Z tychto urcite ten asus ale aj tak by som blizsie specifikoval naco chces ten book...
http://notebooky.alza.cz/notebook-ibm-l ... d90604.htm napr. toto si idem kupit ja ma to magneziom vystuzene sasi, giroskop na ochranu disku.Thinklight,vodeodolnu klavesnicu, bateriu s vydrzou 3-4 hodiny atd. Na GMA x3100 idu takmer vsetky hry aj napr. Hellgate london, company of heroes,heroes5 a podobne.
tak ten lenovo vyzera velmi zaujimavo... nasiel som ho dokonca aj v obchode v ktorom chcem notebook kupit (vedia nam zrazit cenu)... jj, ten intel som pozeral v teste grafickych kariet a dost dobre obstal...mam taky pocit ze sa skor rozhodnem pre ten lenovo...
akurat by ma este zaujimalo - ako funguje ten track point?
akurat by ma este zaujimalo - ako funguje ten track point?
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“