Aspon pre inspiraciu

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
bayaa
občas něco napíše

Aspon pre inspiraciu

Příspěvekod bayaa » 10 kvě 2008 21:47

Zdravim, som moc moc moc stastna ze som narazila na toto forum, lebo ja antitalent ohladom notebooku. :D
Chcela by som vas poprosit, aby ste mi dali nejake navrhy na kupu notebooku, aspon nejaky ramec v com sa mam pohybovat a ake parametre sledovat.
Predpokladám, že hlavne vyuzivane funkcie budu: hudba, sem tam nejaky film, hra (nieje podmienkou pokial to velmi stazuje vyber :)), internet, a nejaky ten word a taketo..
Potrebujem to ako studentka, cize by som bola rada aby bol tiez prenosny :)

Cenovo by to malo byť niečo snáď od 15-25tisíc. Myslím že 15,4" by mi stacil no viete tie dalsie parametre a tak.. ohladom vydrze baterie a pod. by som velmi ocenila, keby ste ma uviedli trosku do toho a trebars aj konkretne poradili, ktory NB bude vhodny :)

Tak vopred dakujem aspon za nejaku radu/info : :D

polo

Příspěvekod polo » 10 kvě 2008 21:59

Thinkapd R61 s Intel GMA x3100 by ti vysiel sice dizajn vela ludi nezaujme ale zato posobi decentne ako bussines notebook, Zakladna bateria da okolo 4,5 hodiny, Ma magneziove vystuzene sasi,vode odolnu klavesnicu,giroskop na ochranu disku Takze sa o nasadenie v terene nemusis bat taktiez vydrzi velmi dlho...Co sa tyka vykonu tak v pohode aj 3100 zvladne vacsinu hier a na inej cinnosti ta nebude brzdit...

sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 10 kvě 2008 22:02

Bayaa: zkus si přečíst nejdřív pár věci tady na foru, aby ses do toho trochu dostala, pak budeš vvědět víc. jinak když nemluvím o hrách, tak co na tom chceš dělat zvládne úplně jakýkoliv notebook...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

bayaa
občas něco napíše

Příspěvekod bayaa » 10 kvě 2008 23:16

oki trosku sa porozhliadnem, a ked na nieco pridem tak sa spytam/overim/proste vyzistim od vas :lol:
ma to cas, kupovat ho mienim niekedy do 3-4 mesiacov, skusim sa vyznat v niektorych tych veciach a podla toho viac zuzit vyber ci uz na vzhlad,kvalitu a u mna je podstatna aj znacka, HP u mna nejak vyhrava vo vsetkom.
Porozhliadnem sa viacej a pak sa ozvem, zatial vdaka :)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 11 kvě 2008 01:19

O 3-4 mesiace bude uplne ina situacia na trhu. Ozvi sa 2 tyzdne pred terminom nakupu.

C

Zpět na „Jaký vybrat notebook“