NAHRÁNÍ BIOSU DO ACER 5715

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
vejvodak
občas něco napíše

NAHRÁNÍ BIOSU DO ACER 5715

Příspěvekod vejvodak » 21 kvě 2008 10:13

Zdravím, prehřívá se mi tento notebook. Když se přepne z režimu spanku, tak začne padat, nezapne se vůbec větrák. Dočetl jsem se, že je vinou starý BIOS, proto jsem se rozhodl udělat upgrade na nejnovější verzi. Použil jsem dodávanou utilitku od ACERU ICL50134_Winflash.zip, která se spouští přímo z Windowsu, toto jsem také tak udělal a ejhle. Notebook se zasekl a po asi půl hodině co nic nedělal, jsem provedl restart.K mému úžasu teď nejde vůbec pustit.Poradíte mi někdo co s tím???Kromě servisu.Děkuji

polo

Příspěvekod polo » 21 kvě 2008 12:04

Vobec sa ti nezapne, Je uplne mrtvi ??(Zahodit dosku a kupit novu, Pripadne servis ak je v zaruke...este skus vybrat primarnu baterku aj baterku z dosky keby nahodov si to rozmyslel A samozrejme ho vytiahni z elektriny)

Jarikl2

Vejvodak

Příspěvekod Jarikl2 » 22 kvě 2008 20:19

Ahoj.No dalo by sa to rozchodit.Aky mas presne typ noteboku.Da sa byos restartovat do predchadzajuceho stavu.Byva na notebokoch tenucka dierka vacsinou na zadnej strane .Tam ked zatlacis tak resetujes bios do predchadzajuceho stavu.Napis typ a skusema sa na to pozriet. :wink:

vejvodak
občas něco napíše

Příspěvekod vejvodak » 23 kvě 2008 22:26

No je to ACER 5715z jak jsem psal v nadpisu.Kde presne by mela byt ta dirka prosim tě?

Zpět na „notebooky Acer“