chystám sa kúpiť nb, no než po niečom siahnem by som chcel vedieť, aké máte s ním skúsenosti.
Desktop mám a stíha mi všetko, čo potrebujem vrátane novších hier(Assasin, Crysis, CoD4...), ale cestovať s desktopom je pre mňa prakticky nemožné. Potreboval by som nb, pretože cestujem s veľkou pravidelnosťou, a na cestách mám aj dosť voľného času, tak okrem bežnej práce sa na ňom plánujem aj trocha odreagovať(Hry, filmy, atď) a taktiež občas preverať nejaké tie "vip" LAN s kamošmi, na ktoré bol vždy obrovský problém s prenosom desktopu. Nepotrebujem ULTRA HIGH grafiku v najnovších hrách, hlavne aby na ňom vôbec išli, v podstate by išlo o náhradu za stolný počítač na viacdňových cestách.
PS: vybral som si tento model lebo mám na neho zľavu a je najlepší z tých, ktoré mám so zľavou.
Ak môžete tak napíšte:
1. aké hry a s akým nastavením ste na ňom pustili
2. či stačila klávesnica alebo či je potrebná externá (doteraz som nezažil nb, kde sa dalo hrať na integrovanej klávesnici, ale počul som že na tomto nb to je v pohode...)
3. výdrž batérie (internet, office)
4. skúsenosti s XP a Vistou, a taktiež ktorý OS odporúčate
5. pánty na displeji (či niečo vydržia alebo či už po 2 mesiacoch budem musieť displej podopierať, aby nepadal)
6. hlučnosť ventilátorov(či to je znesiteľné alebo až moc a často hučí)
7. či mám šancu využit DX10 (pochybujem)
8. teplota (či sa s ním dá pracovať (prípadne aj hrať

Dopredu dík