Book na strih videa, 3dsmax
Book na strih videa, 3dsmax
Viete mi niekto poradit notebook na zakladny strih SD videa a jednoduche prace v 3ds maxe. Budem ho pouzivat len na prezentaciu mnou vytvoreneho videa, pravdepodobne priamo z casovej osy. Program mam Canopus Edius 3,6. Uvazujem ale o kupe programu Avid media composter. Podmienkou je vstup DV in do notasu. Ten 3dsmax budem pouzivat len na vytvaranie modelov, ale bez textur. Tie si potom dorobim v stolnom PC. Dalsia vec je, ze budem notas stale nosit, takze pevna konstrukcia je velmi dolezita. Nosit ho budem v ruksaku spolu s kamerou 3kg a prislusenstvom- stativ 6kg, baterky mikrofony atd. Do buducna planujem kupit poloprofesionalnu kameru Panasonic HVX200 ktora pouziva zaznam DVCproHD. Je to video vo vysokom rozliseni ktore musim cez USB skopyrovat do notasu. Ten panasonic pouziva 32gb karty na ktore sa zmesti len 32 minut zaznamu. Niekde som pocul ze tie data sa strasne dlho prenasaju do notasu. Co by urychlilo tento prenos? Diky za vase odpovede.
po dlhom hladani som na nete nasiel tento v akcii http://www.imsuperstore.de/trend-market ... roup2=A167 . to by bolo v mojej cenovej relacii ale neviem ci bude stihat procesor a 5400ot.disk.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“