Jak nastavit klávesu p1 a čím spustím web kameru
Jak nastavit klávesu p1 a čím spustím web kameru
Jak nastavit klávesu p1 po jejím stisku se mi spustí hledání souborů a čím spustím web kameru mám xp sp2.
PiTRiS píše:je to tady už asi milionkrát... klávesa p1 se nasatvuje přes nějakej msi soft => useless..
a na weblameru bych (překvapivě) použil tlačítko s ikonou webkamery...
S tím nastavením P1 si mi moc nepomohl nainstaloval jsem vše co msi poskytuje. S web kamerou jsem měl namysli samozřejmě jakou klávesou jí zapnu četl jsem na webu že je to po nějakém dvojstisku kláves ale ani jeden způsob mi nefunguje.
-
- občas něco napíše
arachnoid píše:Na to tlačítko P1 mi nic se zde uvedených postupú nefunguje a vedle spouštěcího tlačítka nemám žádné s obrázkem web kamery na tlačítkách mám obálku,internetový prohlížeč a anténku asi na wifi čtvrté tlačítko je P1.
Ještě doplním že mám MicroStar EX610X-061CZ .
nato tlacitko P1 nainstlauj soft z oficialnich stranek MSI. Jemnuje se System Control Manager. Tady je odkaz odkaz
kdyz tenhle programek nainstalujes, tak se ti meneni zvuku, kontrastu barev, zapinani vypinani web kamery, bluetooth, wifi indikuje na displeji ikonkama.
Jo a taky je tam na te strance v utilitach ovladac na webkameru...proto tinejde zapnout...pravdepodobne jsijiani nenainstalovat...pak to pujde s tim tlacitkem vedle vypinace
MSI GX600PX 204CZ (Intel Core 2 Duo 2400 MHz, nVidia GeForce 8600M GT, 320 GB, 3072 MB 667 DDR2)