Zdravím.
Nevíte někdo, co mám dělat, pokud mi nejde reinstalovat Win Vista z Recovery CD (pořád to píše, že instalace nebyla úspěšná, že to mám intalovat znovu )a to i když dám naprosto kompletní formát atd.
Příčina chyby, proč jsem to reinstaloval: Instalace Alcohol 120%. pak to prostě nešlo. Stále BSOD a restarty...
Chyba s instalací WIN Vista - jsem lama
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Tak kolega si koupil ASUS notebook X22 SV serii a chtel ukazat obnovu, tak sem nabootil z recovery DVD a obnovil system, po asi 3 rebootech Visty napsaly, ze instalace se nepodarila a ze mam rebootnout a pustit instalaci znovu a to ve vsech 3 pripadech (typech) obnovy, nevite co s tim?
Rekl bych ze recovery DVD je nejake nedotazene
Nakonec sem pred bootem systemu pofrzel F9 a obnovil noutas ze skryte partitions, to se povedlo v pohode.... (aspon ze tak)
Rekl bych ze recovery DVD je nejake nedotazene
Nakonec sem pred bootem systemu pofrzel F9 a obnovil noutas ze skryte partitions, to se povedlo v pohode.... (aspon ze tak)
taky mám i Lenovo i Acer a funguje to jak říkáš,po instalaci výzva na vytvoření zálohy.
Dá se ale třeba Acronisem vytvořit Obraz/image/ disku a kdyby se něco podělalo,za pár minut máš všechno zpátky. Pokud vím,snad každý výrobce dodává k notebooku i nějaký program na zálohování,nevím jak Asus
Dá se ale třeba Acronisem vytvořit Obraz/image/ disku a kdyby se něco podělalo,za pár minut máš všechno zpátky. Pokud vím,snad každý výrobce dodává k notebooku i nějaký program na zálohování,nevím jak Asus
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno