Vypnutí podsvícení LCD

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
Naxos

Vypnutí podsvícení LCD

Příspěvek od Naxos »

Ahoj, mám malej dotaz:
je nějaká možnost vypnutí podsvícení LCD (jak to jde přes kombinaci funkčního tlačítka a nějakýho dalšího u některých notebooků), když mi to můj notebook přes fn+? nedovoluje??

díky :)
luck.up
píše často

executor

Příspěvek od luck.up »

uz se to tady resilo, sqely programek v kterem si nastavis zkratkovymi klavesi cokoliv (vcetne podsviceni lcd) je treba executor, pouzivam ho neustale

http://home25.inet.tele.dk/mb/executor/download.html
Naxos

Příspěvek od Naxos »

Tak jsem si ten prográmek stáhnul, ale podsvícení jsem tam nějak nenašel :) kde to tam je??:)

edit: tak už jsem to našel... resp. jak vypnout monitor, ale jak vypnout podsvícení ne :)
CeCo

Příspěvek od CeCo »

Pokial vyrobca neumozni nastavit jas na 0% tak to asi nepojde.

C
Naxos

Příspěvek od Naxos »

CeCo píše:Pokial vyrobca neumozni nastavit jas na 0% tak to asi nepojde.

C

Jo tak to jsem asi chtěl vědět.. Takže pokud to výrobce nepovolí (jako že FS to asi nepovolil) tak jas na 0% snížit nejde... děkuju:)
Gimonoi
občas něco napíše

regulace podsvícení displeje

Příspěvek od Gimonoi »

je v režii BIOSu - zkoušel jsi upgradovat na novější verzi?
Naxos

Re: regulace podsvícení displeje

Příspěvek od Naxos »

Gimonoi píše:je v režii BIOSu - zkoušel jsi upgradovat na novější verzi?

Ne tak to jsem nezkošel.. dokud všecko šlape, tak se v BIOSu nerad štourám... a vypnutí podsvícení se nedá pokládat za problém ;)
ale dík
code
občas něco napíše

Příspěvek od code »

Zajimalo by mne zdali nejde nejaky vypnout podsviceni na Acer ONE 110? Notebook ma zkartku, kterou jde vypnout podsviceni uplne, ale pri zmacknuti jakehokoliv tlacitka klavesnice nebou touchpau se displeje zase rozne..