Acer 3690 nejde nastartovat

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
neemand
občas něco napíše

Acer 3690 nejde nastartovat

Příspěvekod neemand » 18 čer 2008 13:19

Ahoj. Stala se mi takova neprijemnost. Kdyz sem chtel zapnout notebook, tak mi nechce naskocit. Neobjevi se ani zadna chybova hlaska , proste nic. Kdyz jsem pri startu zkousel F8 nebo delete , tak se take nic nedeje. Dioda od harddisku blika,ale po chvilce prestane. Nestalo se to uz nekomu z vas? Myslim se, ze to bude chyba hardware nez software. Dekuji predem za vsechny rady.

polo

Příspěvekod polo » 18 čer 2008 17:13

Mozes skusit vybrat Baterky(obidve) a odpojit pred tym zo siete ci nahodou nepomoze... Ak si inac nenasiel cez google v spojeni s tymto bookom nieco podobne tak by som povedal ze reklamace a HW problem...

neemand
občas něco napíše

Příspěvekod neemand » 18 čer 2008 17:32

Baterii jsem zkusil vyndat a ze site jsem to take odpojil a stale nic. Nemohla by to treba byt jen vadna RAM ? Je mi divne , ze to nenabehne ani do zakladniho rezimu. Jinak diky za radu .

polo

Příspěvekod polo » 18 čer 2008 18:53

Myslel som aj CMOS baterku z dosky, Inac ak je to v zaruke tak reklamuj, Inac RAM to kludne moze byt ale skor tipujem na dosku...

PdP
občas něco napíše

Příspěvekod PdP » 18 čer 2008 19:47

Hoj, pamet by to byt mohla (zkus tam strouhnout nejakou jinou jestli mas), ale osobne bych to videl taky na desku. Kdyby NB mrzl v hned jak na obrazovce nebehne napis Acer to by zas delal HDD. Ale zazil jsem, ze se kamosuv NB nechtel rozjet s prolitou klavesnici. Muze to zpusobovat hafo veci ... v servisu na to prijdou za 2 min ;o)
Aspire 5720
Intel Core 2 Duo T5250 - 1,5GHz, 3GB RAM, 160GB HDD, Intel X3100

Zpět na „notebooky Acer“