Zdravim vsechny spokojene uzivatele notebook M1330. Chtel jsem se zeptat na dve veci s ohledem na zkusenosti ostatnich.
- Mam LED display a zda se mi (coz jsem si jinde u klasickych LCD nevsiml), ze na displeji je jemne prouzkovani. Hlavne pri zobrazeni bile a sede barvy? Mate s timto podobnou zkusenost nebo mam nejaky poruchovy kus?
- Jak hodnotite grafiku NVidida 8400M GS? Uprimne jsem od ni cekal vice a v nekterych momentech mi prijde pomerne slaba. Jak je to presne s pameti 128MB, nekde jsem slysel, ze je to stejne pouziva pamet pocitace.
Diky za reakce
Michal
XPS M1330 - LED display a grafika
-
- občas něco napíše
8400gs ma vlastni pamet 128MB + navic si muze nasdilet dalsi z RAM do nejakych xyz MB.
pripada mi takova akorat...neni to zadny snek a moc nezere, takovy fajn pomer vykon / spotreba. btw. jsem ani nevidel silnejsi grafiku u 13 palcu notebooku, bezproblemu zvlada mene narocne ( i novejsi) 3D hry, inventory apod., vice displeju...vylozene hern to neni, ale to taky ani neni ucel 13-tek
pripada mi takova akorat...neni to zadny snek a moc nezere, takovy fajn pomer vykon / spotreba. btw. jsem ani nevidel silnejsi grafiku u 13 palcu notebooku, bezproblemu zvlada mene narocne ( i novejsi) 3D hry, inventory apod., vice displeju...vylozene hern to neni, ale to taky ani neni ucel 13-tek
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- občas něco napíše
Prouzky
No v podstate mam pocit, jako by za urcitych podminek byla viditelne vodorovne rastrovani pixelu.