Zdravim, mam problem, Na svem ThinkPad R61 mam XP profi a BSplayer v celoobrazovkovem rezimu tak jakoze poblikava, ale dela to jen sem tam, dycky kdyz parkrat pauznu / spustim, prestane a po zmenseni a zvetseni zase dela, nebo klidne po dalsi pauze. Pouzivam posledni FDD Show a Halliho splitter dela to u DivX a *.mkv u jineho jsem zatim nezkousel. No a treab WMP to nedela.
Aha, já myslel že je to obecně... Takže blikání se zbavím jen v BSPlayeru? Já používám Light Alloy, dělá to, nevím co s tím, taky v Classic Media Playeru. Nedělá to ve Win Media Playeru... Ale s tím spoustu věcí nespustím a je nanic. Potřeboval bych to v tom light Alloyi... Neví někdo?
SonGokussj4: v MPC si tiez mozes zmenit renderer, ja mam nastaveny WMP9 a neblika mi to ani vo viste ani pod XP. v MPC sa to nastavuje options -> playback -> output. defaultny overlay mixer co som tam mal nastaveny po instalacii (instalovane spolu s k-lite codec packom) mi pri nastaveni na celu obrazovku pod xp blikal.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
1) už jsem si na něj zvykl, ale to se dá obejít Zvyknout se dá i na jiné Připadá mi docela rychlej, nezatěžuje paměť.
2) nejdůležitější věc: Dělá screenshoty. ten obraz co vidíte to vyfotí přesně tam, kde chci.
3) jde tam dát "rychlejší přehrávání" docela sranda pak poslouchat ty hlasy