Browsuji takhle v Mozille a najednou se mi zasekne notebook. Pote nejde uz zapnout - stale pada. V nouzovem rezimu spustit jde, ale na obrazovce jsou ruzove pruhy. No uplne na prvni obrazovce - , nez nabehne do biosu, je to ok, ale v biosu jsou take ruzove pruhy. Zkousel jsem obnovu systemu, ale vzdy se nedokonci, protoze bwz nouzoveho rezimu nenabehne. Video v nouzovem rezimu prehaji pres KM player, ale ruzove pruhy tam jsou. A ted se ptam, jestli to mam vyhodit, nebo nechat opravit....
Me teda karta prvne ukazovala jen par pixelku, potom klekla nadobro...Skus ovladace (i kdyz pochybuju ze tohle je ovladacema). Jestli mas notes v reklamacni dobe tak asi doporucuju ho reklamovat.
Acer Aspire 5101AWLMi, AMD Turion 64 2.0Ghz, ATI Mobiliti Radeon X1300 (128 Mb - 512 Mb Hypermemory z RAM), 120Gb HDD, 1Gb DDR2, Windows Media Center Édition
Displej to nejni, to vim urcite. To by mi to nehodilo modrou smrt, pri spusteni v klasickem rezimu. Nicmene dnes rano vse jelo ok... Asi 5 min. A pote zase browsim v Mozille a opet "ruzova" smrt. Flasnout BIOS mi ale v nouzovem rezimu nejde, nevim proc. Ovladace nepomohli. No ja to asi vidim na novy stroj. A uz to asi nebude orientovano na vykon, ale na vydrz.
Beztak hry nehraju, takze to vidim na integrovanou grafiku. Otazka je, jak pojede na slabsim notebooku HD video. I tenhle mel co delat s 1920x1200.