vaio nebo pavilion ??
vaio nebo pavilion ??
Ahoj, nemůžu se rozhodnout mezi těmito notebooky http://hewlettpackard.mironet.cz/hp-pav ... p+dp84172/ http://sony.mironet.cz/sony-vaio-fz31m- ... p+dp81006/
oba stroje jsem viděl naživo a musim říct, že vzhled toho pavilionu je famózní, to vaio taky neni špatný, prostě nevim co si koupit....... byl bych rád za vaše názory, nebo zkušenosti, pokud někdo nějaký vlastníte
oba stroje jsem viděl naživo a musim říct, že vzhled toho pavilionu je famózní, to vaio taky neni špatný, prostě nevim co si koupit....... byl bych rád za vaše názory, nebo zkušenosti, pokud někdo nějaký vlastníte
urcite vaio, mel jsem oba v ruce, pavilion se na nej nechyta kvalitou materialu, ani pevnosti, to vaio je dost pevne, prekvapilo me i viko (na multimedial dost tuhe - malo se prohyba), je min. o tridu vys.
taky ma silnejsi grafiku - 8400GT (128bit) proti 8400gs (64bit) v pavilionu.
jinak co se tyce vydrze - fz31m da kolem 2-2.5hodiny na standartni baterii (nahradni baterie i velkokapacitni sice jde koupit, ale u sony je draha jak svina), u pavilionu zatim jest nemuzu rict, predpokladam ale obdobnou vydrz.
taky ma silnejsi grafiku - 8400GT (128bit) proti 8400gs (64bit) v pavilionu.
jinak co se tyce vydrze - fz31m da kolem 2-2.5hodiny na standartni baterii (nahradni baterie i velkokapacitni sice jde koupit, ale u sony je draha jak svina), u pavilionu zatim jest nemuzu rict, predpokladam ale obdobnou vydrz.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
vaio
No já právě nevim ale s tim vaiem taky neni každej kdo ho má spokojenej, píšou tady pořád něco s baterkou a tak. Je pravda že ten pavilion nikdo koho znám němá a nenašel jsem tady žádné téma, kde by ho někdo hodnotil, každopádně děkuji za názor
-
- Moderátor
Tady není vůbec co řešit, design pavilionu se sice snaží tvářit jako famozní a stylový ale podle mě je to pořád taková pouťová nablískaná atrakce a s elegancí a stylovostí Vaia se vůbec nedá srovnávat. na vaiu je problém jen to extrémně drahé originální příslušenství...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
sperkys:
ta specialni edice neni nic jineho nez obycejny pavilion v jine barve, akorat k nemu mas navic takovy obal (snad aby se to neposkrabalo), mys... -> tzn. nic extra kvalita, ale tim , ze to je special edice, je to dle me docela drahe...za tu cenu jsou jine, o dost lepsi notebooky s minimalne stejnym vykonem - viz napr.to vaio, popr. i thinkpad se stejnym vykonem stoji podobne (ale chapu, z eti jde o styl, s tim vaiem kazdopadne neudelas chybu, kupovat 15-ku a nechtit vysoke rozliseni doispleje, taky by mne asi oslovil, pac je hodne hezky a kvalita tam je)
ta specialni edice neni nic jineho nez obycejny pavilion v jine barve, akorat k nemu mas navic takovy obal (snad aby se to neposkrabalo), mys... -> tzn. nic extra kvalita, ale tim , ze to je special edice, je to dle me docela drahe...za tu cenu jsou jine, o dost lepsi notebooky s minimalne stejnym vykonem - viz napr.to vaio, popr. i thinkpad se stejnym vykonem stoji podobne (ale chapu, z eti jde o styl, s tim vaiem kazdopadne neudelas chybu, kupovat 15-ku a nechtit vysoke rozliseni doispleje, taky by mne asi oslovil, pac je hodne hezky a kvalita tam je)
kazdy velky byk byl jednou tele
vaio
Tak to bude asi to vaio, sice ještě popřemýšlim, ale Lenovo nechci ani kdyby bylo sebelepší, to je hnus ( omlouvám se všem zastáncům této značky ) ale příde mi to jako notebook sto let starej. Nejlepší by asi byl Dell XPS ale na tan asi finančně nedosáhnu, ono už těch 27 000 neni málo. Tak všem děkuju za rady, docela jste mi pomohli, s tim HP bych asi udělal chybu podle toho co tady čtu.......
Notebook, ktory vabi na dizajn je "na jedno pouzitie"; kedze moda sa kazdu chvilu meni a modne sasi obycajne rychlejsie odidu do vecnych lovisk (ma to do cinenia okrem ineho aj s nakladmi)
Naopak, notas ktory ma vydrzat musi proste uz len kvoli svojej definicii vyzerat tak, ako ho maju ludia zafixovany dnes, ale i zo vcerajska, spred roka, spred troch rokov a pod.
Odolny vs. pekny proste nejde spolu dokopy, musis si vybrat jedno alebo druhe.
C

Odolny vs. pekny proste nejde spolu dokopy, musis si vybrat jedno alebo druhe.
C
asus?
Zdravim, tak jsem ještě slídil a našel jsem ještě jeden notebook, kterej se mi nezdá špatnej http://asus.katalognotebooku.cz/noteboo ... 1s-ak117c/ . Akorát nevim jestli se hodí na častější přenášení, ne žádné v terénu, pouze VŠ, ale stejně, jestli ho někdo máte tak mi pls napiště jak jste s nim spokojení.....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“