Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Který ntb by ste mi poradily, jde o to že budu cestovat do školy a potřebuju notebook na práci hlavně na úpravu fotografii. (vím že to není idealní ale časem si zakoupim kvalitnější monitor.)
Všechno to jsou velmi dobré notebooky, kdybych měl na notebook požadavky jako ty, šel bych asi do toho druhého HP a nebo do Tecry.
A Lenovo ti může doporučit někdo jiný
jop díky, asi zřejmě pudu do toho lenova, ještě dotaz jak je to třeba s baterkou když bych chtěl buďto silnější nebo pro rozšíření baterky , že bych si pořídili tu do dvd-romky?? jak to je cenové?
Zrejme jsem se spatne vyjadril. Chtel jsem se zeptat jestli se pro R61 jako pridavna baterie do ultra-bay prodava jen Advanced UltraBay Battery II viz muj predchozi prispevek.
Docetl jsem se v infu pouze to, ze je 3 cell.
melkortheevil píše:Zrejme jsem se spatne vyjadril. Chtel jsem se zeptat jestli se pro R61 jako pridavna baterie do ultra-bay prodava jen Advanced UltraBay Battery II viz muj predchozi prispevek. Docetl jsem se v infu pouze to, ze je 3 cell.