Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Dakujem, ale rozhodujem sa medzi tymito dvoma a osobne som viac prikloneny k Asus a to kvoli CPU a TVtuneru, ktory potesi a teraz je v tom spominanom shope za 30k, inde 33-34...
asus m51 je jedním z nějvětších odpadů asusu...
6920g je jedním z nejlepších aspirů od Aceru.. nyní má acer už jen šoatný servis... asus má špatné skoro vše.. o tom taky hlásí anketa od CeCa..
Vysledky budu ked uznam za vhodne ich zverejnit (+ je tam este cosi, co na verejnost nepatri).
6920G je mozno stabilny, ale uzivatelsky neprivetivy notas. A ten "HD ready" displej (1366x768) patri kvalitou zobrazenia do kanclu, nie na filmy.
Pokial mi verejnost uhradi naklady, ktore som s anketou mal - prosim. Ja si cenu tychto informacii (a mojich vedomosti/zrucnosti/schopnosti, ktore dali dokopy tieto udaje) hodnotim prilis vysoko na to, aby som ich pustil von napr. darmozracom, ktori by najradsej dostali informacie naservirovane pod ruku a nemuseli pohnut ani len prstom.