Zdravím.
Před nějakou dobou jsem kamarádovi půjčil můj notebook Aces Aspire 3102WLMi.
Asi po dvou týdnech mi ho přivezl s tím, že se po bootu zasekává.. Na mojí otázku co s tím dělal mi odpověděl, že jen připojil myš.
Popis problému:
Po zapnutí počítače ať dělám cokoliv (hrabání se v biosu, instalace systému [Linux, WinXP, WinVi]) se z ničeho nic zasekne myš a klávesnice. Vše ostatní funguje, protože když třeba nabootuji do Gentoo LiveCD 2006, tak vše v pořádku funguje, pokud připojím ethernetový kabel, tak si ho systém najde a zobrazí funkční síť atp.
Jen ta myš a klávesnice nefunguje. Není to systémem, to bylo první na co jsem myslel, tak jsem naformátoval disk a zkoušel nainstalovat jiný, bohužel se mi to nepovedlo provést až do konce, protože většinou se to sekne ještě než se proklikám k potvrzení instalace.
Nedokázal by mi někdo poradit, kde by mohl být problém ? Jestli to zvládnu "samo domo" a nebo jestli s tím musím do AcerServisu, a kolik by tak za to bylo ?
Mnohokráte děkuji za všechny Vaše náměty.
S pozdravem
--
Jan Komzák
Zamrzání při bootování - Acer Aspire 3102WLMi
touchpad ti nejde ?a vnitrni je pripojena cez PS/2...
Takze ti nejde externa ani interna ?
Externa nemusis ist bez OS ale ze ti nejde interna je HW problem..
Zaujimave ze chvilu ide apotom dojde... Kedze sa to dje aj v BIOSE(a v BIOS je tak primitivny ze tam nemozes nic zle nastavit co by malo podobne nasledky) tak to kedze ti nejde ani touchpad ani klavesnica(ak som pochopil spravne) vidim skor na dosku..
Takze ti nejde externa ani interna ?
Externa nemusis ist bez OS ale ze ti nejde interna je HW problem..
Zaujimave ze chvilu ide apotom dojde... Kedze sa to dje aj v BIOSE(a v BIOS je tak primitivny ze tam nemozes nic zle nastavit co by malo podobne nasledky) tak to kedze ti nejde ani touchpad ani klavesnica(ak som pochopil spravne) vidim skor na dosku..