Plánujem si kúpiť notebook do 40000 Sk, ktorý budem využívať predovšetkým v škole pri práci s grafickými a 3D programamy (rendrovanie). Chel by som si na tom zahrať aj najnovšie hry na čo najlepších detailoch (samozrejme nie úplne najväčších, to by na notebookoch do požadovanej ceny asi nešlo). Predovšetkým mi ide o kvalitný a výkonný hardware, moje minimálne požiadavky sú:
- min. 2 Gb RAM (možnosť rozšírenia na 4 Gb poteší
- dvojjadrový procesor min. 2.0 GHz
- výkonná grafická karta min. 256 Mb, nezdieľaná (dobré bolo keby podporovala DirectX10)
- min. 15.4´´ displej s dobrým rozlíšením
- pekné prevedenie šasi
Vopred ďakujem za radu...
Edit Solitary: priste si nevyzaduj poznamkama odpoved, vetsinou se nekdo najde kdo poradi, byt to potrva treba den, dva (i vic)... kdyz nikdo neporadi, tak bud nikdo nevi, nebo je na snade otazka jestli jsi svuj dotaz polozil spravne, srozumitelne a s dostatecnymi parametry. (treba takove ty detaily ze nerozlisujes Mb/MB Gb/GB a u procesoru se nepise Gb ani GB ale GigaHertz (popr. MegaHertz - GHz/MHz) moc na snaze ostatnich ti poradit nepridaji, jelikoz sis o tom ocividne moc predem nezjistil).
(pozn. pokud tu jeste nekoho uvidim spamovat smajlikama forum, tak se o nej zacnu zajimat a to urcite nechce)
výkonný notebook do 40000 Sk - poradiť prosím
výkonný notebook do 40000 Sk - poradiť prosím
Naposledy upravil(a) že kto? dne 28 črc 2008 00:24, celkem upraveno 2 x.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“