t-mobile 4G karta a Acer
t-mobile 4G karta a Acer
prosím o radu mám travelmate 4652Mi a snažím se rozchodit na něm kartu od T-mobile 4G PCMCIA V3 a stále jsou s ní problémy zasekne se při kontrole pin v t-mobile řekli že tyto karty nejsou moc kompatabilní s acerem tak nevím děkuji za radu
I já jsem mnoho slyšel o nekompatibilitě různých PCMCIA karet (typicky různé GPRS/UMTS/CDMA/EDGE modemů od všech tří operátorů) s notebooky Acer. Při striktním dodržení pokynů pro instalaci a odinstalaci HW, případně po konzultaci se ZNALÝM pracovníkem technické podpory operátora se VŽDY podařilo nakonec modem rozchodit. Mám za to, že se jedná pouze o takový IT folklór. Na druhou stranu je fakt, že dotované modemy za 1 Kč nevynikají kdovíjakou kvalitou o certifikovaných ovladačích nemluvě. Holt když je něco za levno, tak to většinou bývá znát.
W-indows H-ardware Q-uality L-abs certifikuje hw a sw (ovladače) různých výrobců pro bezchybné (stabilní) užití v jednotlivých verzích OS. Pokud hw/sw tuto certifikaci nemá, dozvíš se to z varovného hlášení při instalaci (ovladačů). Tyto ovladače nejsou certifikovány....mohou způsobit nestabilitu....MS nedoporučuje instalovat. Takhle to hlášení nějak vypadá.
dp15dp15 píše:díky za odpovědi kartu jsem za nemalý peníz koupil není za korunu ale asi to operátoři ani nezkusí a hned to prodávají a ani nejsou schopni říct s čím se ta karta nedomluví jenom proto aby vydělali prachy ......
Tak ji vrat u TM ja sem si ji chtel taky koupit a byl tam borec s acerem a oni mu vratili penize a mi rikal, ze to v aceru nejde tak sem uterl . A nove karty pry zatim nejsou. A kdyz sem rikal, ze pak budu mit VBI tak na me cumeli jak na vola.
VBI HEL80 (HEL80-I4), notebook, Intel C2D T7200 2GHz, 2GB (667), 100 SATA (7200), SMulti, 15.4",Go7600 256MB, I945PM, wlan, glan, BT, FW