zajimaji me hlavne plasty a kvalita zpracovani jetli ma nekdo osobni zkusenosti tak prosim.
libilo se mi jeste tohle
HP
http://hewlettpackard.mironet.cz/hp-pav ... p+dp81925/
hlavne kvuli nadstandartni vybave. popripade jestli by mohl nekdo doporucit neco obdobneho s nejakou slusnejsi GK pod 22k. diky.
co rikate na FS Xi2528 TL68
co rikate na FS Xi2528 TL68
Naposledy upravil(a) JohnyG dne 29 črc 2008 09:16, celkem upraveno 2 x.
-
- Moderátor
xi 2528 som mal. Prvy problem bol s napalovackou. Odpalovala cd aj dvd. Vyriesilo to az vymenenie za inu znacku mechaniky. Niak si nerozumela doska s tou co tam bola original. Niesom sam ktory mal s tym problem. Riesenie zo strany fsc ziadne, sam som si musel vynutit inu znacku mechaniky. Plasty nic moc, vrchna cast je matna a drsna. Ked po nej prejdes prstom tak ostavaju biele pasiky ktore sa tazko utieraju pretoze utieranim vznikaju dalsie. To by az tak nevadilo, ked si davas pozor tak to ostane ciste. Vacsim problemom su plasty okolo toupadu. Na miestach kde su pri praci polozene ruky som mal po 6 mesiacoch vydrate tmave plochy. Momentalne uz tento fsc nevlastnim. Odisla na nom doska a par dalsich veci a v servise uz nedokazali rozbehat BT, tak sa to riesilo vymenou za iny ntb. Fsc uz nikdy viac. Z 3 fsc co som mal v rukach je toto uz druhy co sa vratil zo servisu ako neopravitelny. Je jasne ze kazia sa vsetky znacky, ale jedna sa hlavne o kvalitu servisu a podpory od vyrobcu a tu ma fsc na hrozne biednej urovni.
ta mechanika je vpodstate to najmenej teraz ked uz o tom vies. staci ist rovno do servisu a pytat si inu znacku ak by bol nahodou problem. horsie su tie plasty. baterka tiez nebola nic extra. pri vsetkom vypnutom, minimalnom vykone, minimalny jas vydrzala pri citani niakeho word dokumentu maximalne 2h. inak tak cca 1:30 pri praci (pisanie).
nebyt tych plastov tak je to dobry ntb. a este by to chcelo lepsi servis a podporu. (nemyslim ziadny konkretny servis. naopak s lokalnym servisom som bol velmi spokojny ako postupovali, horsie to bolo s riesenim zlozitejsieho problemu ked lokalny servis cakal na reakciu z nemecka, tam bol problem. odpovede ako "prepacte ale vas problem sa nam nepodarilo nasimulovat" maju v nemecku asi ako automaticku odpoved.)
nebyt tych plastov tak je to dobry ntb. a este by to chcelo lepsi servis a podporu. (nemyslim ziadny konkretny servis. naopak s lokalnym servisom som bol velmi spokojny ako postupovali, horsie to bolo s riesenim zlozitejsieho problemu ked lokalny servis cakal na reakciu z nemecka, tam bol problem. odpovede ako "prepacte ale vas problem sa nam nepodarilo nasimulovat" maju v nemecku asi ako automaticku odpoved.)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“