Visty ci xp pro tenhle notas
Visty ci xp pro tenhle notas
Ahojte lidi koupil jsem si tenhle notas http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 5-13d.html a byly na nem predinstalovany visty ale dostal jsem k nim i xp tak ted nevim co by bylo lepsi nekdo rika ze xp jsou lepsi ale zase nekdo rika at si tam ty visty necham poradte pls.
vista bussiness na defaultnich 2GB RAM je na hraně...je to rozšířitelny na 4GB,pokud bys tam chtěl jenom 2GB,tak doporučuju XP
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
nevěřím, že je 2 GB pro Vistu Business na hraně... 1 GB chápu, že je málo, ale to pro všechny Visty... rozšířitelný to být může, ale s 32bit systémem ty 4 GB stejně nevyužiješLibraeon píše:vista bussiness na defaultnich 2GB RAM je na hraně...je to rozšířitelny na 4GB,pokud bys tam chtěl jenom 2GB,tak doporučuju XP

DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
jak tak procitam reakce, tak to bylo asi pochopeny jinak, nez jsem zamyslel...pro samotny Visty + neco malo k tomu to staci, nicmene hodne lidi provozuje muj styl prace , tzn. dole hlavni panel roztazenej na vic radku a v nem xy aplikaci a vic ram setri trpelivost 

Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“