Wifi na Asusu :(

notebooky Asus a vše kolem nich
timagene
občas něco napíše

Příspěvekod timagene » 03 srp 2008 08:50

Lidičci zlatí!!!!!! Co já mám dělat, kdo mi poradí?!
Tak pěkně po pořádku- mám NB ASUS, W Vistu Basic, Procesor AMD Sempron 3400+ 1800 Mhz, NVIDIAGeForce Go 6100! A mám taky problém- chcipoužívat Wifi, ALE.....! Ale nelze, jelikož nenajde skoro žádnou síť, i když jich je kolem spousta, a to vím, protože jiné NB /ovšem s XP/ je najdou bez problémů! Jediná možnost, jak WIfi zapnput, popř., vynout je přes tlačítko na klávesnici Fn+F2, n přes Hlavní panel, jinde js v NB nic nenašel a v Biosu tež nic, takže nevím...! Jo a pokud už se mě nááááhodou poštěstí najít nějakou tu paučinu, do které bych se mohl aspoň na nějakou zamotat /netkavárny,.../, tak i přes to mi to způsobuje nemalé problémy- buď už ji nenajdu příště vůbec, i když ji mám na seznamu všech sítí... :( ! Kdo nevěří, ať tam běží a poradí...děkuji uctivě...
Odpovídat můžete sem, n na timagene@seznam.cz

Mar-Gec-Al
občas něco napíše

Příspěvekod Mar-Gec-Al » 03 srp 2008 12:30

Tak:
1. Co máš za typ NB
2. Co je v něm za typ té wi-fi karty
3. piš srozumitelně, prosím. kdo to má po tobě dešifrovat?

timagene
občas něco napíše

Příspěvekod timagene » 03 srp 2008 14:52

Typ NB? Já nevím, ale to js psal hned na začátku, ne?

edit
A jaké dešifrování? Čeho? Co Vám není jasné?

Edit Solitary: dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ :arrow: PRAVIDLA, děkuji. A to šifrování byla narážka na to, že píšeš ukvapeně, zmatečně, s překlepama, což to dělá velmi nepřehledné a věty dávaj stěží smysl.

Mar-Gec-Al
občas něco napíše

Příspěvekod Mar-Gec-Al » 03 srp 2008 18:31

1. Typ NB jsi opravdu nenapsal. Je totiž úplně fuk, co máš za procesor a tak, když nevíme, jaký je typ toho notebooku (např. já mám ASUS M51SN AS014C). Takhle netušíme, co tam máš za typ Wi-Fi karty, což je asi nejdůležitější. Taky by to chtělo trošku pochopitelnější popis problému, než: jednou se mi to k té síti připojí a podruhé ne...

BTW: existuje tlačítko "Upravit", takže nemusíš posílat dvě zprávy hned po sobě, když na něco v té první zapomeneš...

GTX
občas něco napíše

Příspěvekod GTX » 03 srp 2008 20:00

Cus, takze typ notebooku neni "procesor AMD Sempron 1700Mhz..." Dohledej si typ notebooku napr: "F3Sr AxxxxxX" a hledej typ wifi karty treba na webu nebo pouzij Everest. Pak zkus stahnout nejnovejsi ovladace ke karte na strankach vyrobce (ne na webu ASUS). Pak bych ti doporucil koupit novou klavesnici na ktery se nezasekava tlacitko "!" a prestat pouzivat zkratky slova tim stylem ze napises jen zacatecni pismeno napr "j t p k" kdo ma lustit co to je? A jeste se ujisti ze mas sitovou kartu (wifi+bt modul) zaply mechanicky - prepinacem na celni strane ntb.

saldy
občas něco napíše

Nefunguje wifi

Příspěvekod saldy » 07 srp 2008 13:28

Zdravím všechny
mám stejný problém jako tady timagene.
mám asi týden nový notebok a potřebuju se v práci připojit na WIFI,ale nenajde žádné sítě...všichni ostatní ano!pár lidí co tomu více rozumí se na to dívali a nechápou proč.Mě se ale nezdá,že by to byla závada,asi je špatné nastavení.
Jedná se o ASUS M51kr OS:Vista 1sp ovladače mám nové
díky za radu

Mar-Gec-Al
občas něco napíše

Příspěvekod Mar-Gec-Al » 07 srp 2008 13:39

máš puštěné Wi-Fi spínačem vepředu, i přes klávesu fn+F2?

saldy
občas něco napíše

Příspěvekod saldy » 07 srp 2008 13:53

Mar-Gec-Al píše:máš puštěné Wi-Fi spínačem vepředu, i přes klávesu fn+F2?

to mám...je zaplé on...a wifi sem aktivoval i na ploše...spíš myslim že ten noťas hledá jiné frekvence nebo tak něco ale to neumim nastavit

saldy
občas něco napíše

Příspěvekod saldy » 07 srp 2008 16:33

saldy píše:
Mar-Gec-Al píše:máš puštěné Wi-Fi spínačem vepředu, i přes klávesu fn+F2?

to mám...je zaplé on...a wifi sem aktivoval i na ploše...spíš myslim že ten noťas hledá jiné frekvence nebo tak něco ale to neumim nastavit

problém je"vyřešen"
byl sem s tim u technika a prej to mám poslat na reklamaci,nejspíš bude kolem displeje porušená antena :evil:

Zpět na „notebooky Asus“