Nazdar ak niekto vydel niekde vydel a cital recenzie batohov na notebook tak nech pastne linku. Ja osobne budem velmi vdacny. Ja som zatial nasiel len toto.
[ ODKAZ ]
Recenzie, testy a porovnania batohov
Již tu byl několikrát zmiňovaný tento test: [ ODKAZ ], který zahrnuje různé typy/druhy batohů.
Osobně si však myslím, že všechny tyto recenze by měly spíše pouze inspirovat případné zájemce, ale před samotnou koupí je stejně nejdůležitější si daný batoh osobně prohlédnout a vyzkoušet. Například já jsem byl po přečtení různých recenzí zcela rozhodnut pro Samsonite Laptop Pillow BackPack, ale když jsme jej viděl naživo, tak jsem o něj zájem ztratil. Nakonec jsem zvolil Deuter Giga II, se kterým jsem zatím absolutně spokojen.
Osobně si však myslím, že všechny tyto recenze by měly spíše pouze inspirovat případné zájemce, ale před samotnou koupí je stejně nejdůležitější si daný batoh osobně prohlédnout a vyzkoušet. Například já jsem byl po přečtení různých recenzí zcela rozhodnut pro Samsonite Laptop Pillow BackPack, ale když jsme jej viděl naživo, tak jsem o něj zájem ztratil. Nakonec jsem zvolil Deuter Giga II, se kterým jsem zatím absolutně spokojen.
je hezké že sem dáváš odkazy, ale mohl by si je dávat do jednoho přízpěvku...
EDIT: 7.08.08 [odkaz ] odaz na bla bla batoh pevný bla bla
EDIT: 11.08.08 [odkaz] na bla bla, hezky batoh, bla bla recenze bla bla
EDIT: 12.08.08 [odkaz] další bla bla, na batoh XYZ bla bla
EDIT: 7.08.08 [odkaz ] odaz na bla bla batoh pevný bla bla
EDIT: 11.08.08 [odkaz] na bla bla, hezky batoh, bla bla recenze bla bla
EDIT: 12.08.08 [odkaz] další bla bla, na batoh XYZ bla bla
Macbook Pro 13" (i5-Ram8gb1600MHz-120SSD+320HDD)-iPhone 4