Dobrý den, chtěl bych se (spíše orientačně) zeptat, zda je možné přidat do Ultra Bay(-e) X300 za pomoci tohoto [odkaz] ThinkPad Serial ATA Hard Drive Bay Adapteru vložit sekundární pevný disk.
Na stránkách Lenova jsem našel ještě [odkaz], u kterého píši kompatibilitu s UltraBase X200, ale o X300 není ani u jednoho adaptéru nic.
Předem děkuji za odpověď!
X300 + ThinkPad Serial ATA Hard Drive Bay Adapter
nie je. X300 ultrabay nema a nema ani docking station v ktorej je ultrabay u X61/X200. na X300 je mozne vymenit len dvd mechaniku za bateriu. nie je mozne pouzit ten adapter ani fyzicky - adapter ma vysku 9,5mm a sachta na X300 ma vysku 7mm.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Aha, škoda. Jinak by měl X300 již jen dva nedostatky - display a absenci připojení k dokovací stanici.
Když už jsme u tohoto adaptéru, tak bych se chtěl rovnou optat, jak je to s možnou výměnou pevných disků. Uvažuji časem (podobně jako vy) dokoupit 320 GB 7200 rpm disk, který bych chtěl vyměnit za současný 160 GB 5400 rpm. Je možné skrze tento adaptér jednoduše překopírovat kompletní starý disk na ten nový včetně Windows (mám OEM /Vista Business downgradované na XP Professional/ verzi a nevím, jak je to v tomto případě se skrytými partition či jinými obtížemi s tímto spojenými)?
Bude mi i po výměně disků platit alespoň standartní 2letá záruka?
Platila by i rozšířená 3letá NBD záruka (zvažuji též její koupi)?
Když už jsme u tohoto adaptéru, tak bych se chtěl rovnou optat, jak je to s možnou výměnou pevných disků. Uvažuji časem (podobně jako vy) dokoupit 320 GB 7200 rpm disk, který bych chtěl vyměnit za současný 160 GB 5400 rpm. Je možné skrze tento adaptér jednoduše překopírovat kompletní starý disk na ten nový včetně Windows (mám OEM /Vista Business downgradované na XP Professional/ verzi a nevím, jak je to v tomto případě se skrytými partition či jinými obtížemi s tímto spojenými)?
Bude mi i po výměně disků platit alespoň standartní 2letá záruka?
Platila by i rozšířená 3letá NBD záruka (zvažuji též její koupi)?
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“