Compaq 6720s
Compaq 6720s
Ahojte,
koupil jsem si výše psaný NB a bylo docela peklo tam dostat W XP. Ale zvládl jsem to ... poslední co mi nejede, je USB port. Ani jeden ... Když jsem se díval do správy PC, tak ovladače jsou nainstalované a žádnou chybu nehlásí. Prosím pomozte ....
Díky
koupil jsem si výše psaný NB a bylo docela peklo tam dostat W XP. Ale zvládl jsem to ... poslední co mi nejede, je USB port. Ani jeden ... Když jsem se díval do správy PC, tak ovladače jsou nainstalované a žádnou chybu nehlásí. Prosím pomozte ....
Díky
to nikdo nevíte co s tím??
Nikdo nic???
co jsem tam strkal ...
takže zkoušel jsem USB pamět, myš, klávesnici ... vše zařízení Plug and Play. Nic co by se muselo instalovat ...
Díky za poznámku ...
Díky za poznámku ...
myzrael píše:Tak to je fajn. Dával si nový bios ? do toho se mi právě u notebooku moc nechce.
Ze začátku píšeš, že ti to dalo zabrat dostat tam XP. V čem jsi měl ještě problém ?
BIOS mám taky nový, jak píše kolega níže, je to pohoda. První problém při instalaci XP nastal v BIOSU, tam je zaplý SATA HDD a ten instalačka XP nepodporuje. Potom to tam naněkolikrát nahrát (smaž si všechny výrobcem vytvořené oddíly) a je to. Píše se to snadně, ale dalo mi to zabrat ...
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“