Notebook do 22 500 Sk s DPH ..

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
ma852

Notebook do 22 500 Sk s DPH ..

Příspěvekod ma852 » 14 srp 2008 19:21

Dobry den, tak uz konecne prisla na rad kupa notebooku..pred niekolkymi mesiacmi som uz pisal a som sa informoval o veciach (ako ze msi je srot :D ) ale chcel by som aj tak poradit... ntb by mal sluzit na..
- prevazne na doma (asi 90%),niekedy ho mozno niekam zoberiem,napriklad v aute na ceste niekam alebo tak (este neviem ci budem mat internet nejaky okrem wificka doma)
- mal by byt urceny na nejake hry (wow,flatout,cod 4 na niz-str detialoch) inak normalne hry mam na pc,multimedia (videa,web atd) a icq :D
- mal by byt ako druhy domaci pc...kupoval by som stolny pc radsej ale ten sa uz nezmesti do bytu a potrebujeme dva pocitace a aj ma vyhodu ze sa da preniest
- nemal by mat integrovanu graf.kartu lebo to je fakt srot
- mal by byt zabaleny v lepsej krabici ako je papier z cokolady
- 15,4 alebo 17
- WiFi
- Bluetooth
- A/D TV TUNER,Dialkove ovladanie vyhodou nie podmienkou
- min. dvojadrovy 1,8 Ghz procesor
- hdd aspon tych 160 GB
- RAM je jedno da sa kupit pomerne lacno
- cena 22 500 Sk s DPH
- obchod www.alza.sk (som slovak)(ine slovenske prijmem tiez)
- mal by vydrzat minimalne 3 roky
a to najdolezitejsie zatial moj najvaznejsi klient pre kupu je toto:
http://www.alza.sk/asus-a7kc-7s005-d84729.htm
jeho + : vykon,cena,pomerne dost kvalitny pri jeho vykone,kvalitny displey,kvalitna GK
jeho - : trosku vaha (ale len trosku) a vacsie navyhoda len 2 giga ram maximum

potrebujem poradit ci kupit toto alebo ine Dakujem a pozdravujem vsetkych a dakujem

polo

Příspěvekod polo » 14 srp 2008 19:53

Napriklad. http://www.alza.sk/SK/notebook-toshiba- ... d93162.htm alebo daky FS, ci niektory novi HP Compaq/pavilion...

ma852

Příspěvekod ma852 » 15 srp 2008 07:58

thx niekto iny nevie poradit ? ake ma s nim skusenosti s obidvomi alebo ..

ma852

Příspěvekod ma852 » 15 srp 2008 19:48

no ten hp sa mi celkom pozdava..ine napady ?

Olicek
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Olicek » 16 srp 2008 07:56

No volil bych neco z toho co ti tu nabizeji. Ten ASUS bych urcite nebral a ten Pavilion ma dotykove ovladani multimedialnich aplikaci a nekomu to vadi. Byt tebou tak vybiram mezi tou Toshibou a FS.
Budoucnost je něco, kam se každý z nás dostane rychlostí 60-ti minut za hodinu, a to bez rozdílu, kdo to je a co udělá.

Lenovo TP R61 14'

ma852

Příspěvekod ma852 » 16 srp 2008 12:03

proc bys nebral ten asus ? jestli de o velkost ta nevadi... co to je dotykove ovladanie tych multi aplikacii ?

ma852

Příspěvekod ma852 » 16 srp 2008 12:51

prosim vas neexistuje ten fs aj v ciernom prevedeni ? ja proste bielu neznasam nemozem ju ani videt..a na ntb uz duplom

Olicek
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Olicek » 16 srp 2008 16:43

Podle me nejsou ASUSy kvalitni notebooky a ty 3 ktere ti nabidli jsou rozhodne kvalitnejsi. A to dotikove ovladani je, ze tam nemas tlacitko jako klavesu, ale jen se jakoby dotknes plastu a ono to zareaguje, neco jako dotykovy displej...
Budoucnost je něco, kam se každý z nás dostane rychlostí 60-ti minut za hodinu, a to bez rozdílu, kdo to je a co udělá.

Lenovo TP R61 14'

Zpět na „Jaký vybrat notebook“