notebook pro studentku

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
luckah
občas něco napíše

notebook pro studentku

Příspěvekod luckah » 17 srp 2008 16:03

ahojky.. :)
plánuju koupit notebook...ale vůbec se v tom nevyznám...notebook potřebuju hlavně do školy a pak ty klasický věci jako internet,hudba,ICQ..nebo nějakej ten film..hry hrát nepotřebuju...maximálně ty nejméně náročné na grafiku...
co se týče ceny...maximálně do 17000,- ..
jde mi hlavně o dlouhou výdrž baterky a co nejodolnější na přenášení..
budu vděčná za jakoukoliv radu ohledně značky notebooku...každý mi totiž radí něco jiného...HP,Lenovo,Toshiba...ale prej se mam hlavně vyhnout Aceru :D
tak předem moc děkuju za jakoukoliv radu

Olicek
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Olicek » 17 srp 2008 16:44

No tak ja bych se spis vyhnul ASUSu, ale na prenaseni bude nejlepsi neco od Lenova a HP Compaq, ale ty notebooky by se ti nemuseli libit, protoze maji vetsinou jen strohy, ucelovy styl. Libit by se ti mohla Toshiba Pro, ktera uz nebude tak odolna, ale neni to s ni tak zle. Jinak na tvoje pozadavky ti staci v podstate jaky koli notebook, tak se nemusis moc ohlizet na hardware, spis na kvalitu zpracovani a jestli se ti libi.

Muzes se podivat napr. na Lenovo r61i, Toshibu satelite pro A300-15X (pokud chces mensi napriklad 13 palcovy displej tak napriklad na Toshiba Satellite Pro U400-123) nebo neco od HP, ale tam se ted v tech novejch radach nevyznam :?
Budoucnost je něco, kam se každý z nás dostane rychlostí 60-ti minut za hodinu, a to bez rozdílu, kdo to je a co udělá.

Lenovo TP R61 14'

cutworm

Příspěvekod cutworm » 17 srp 2008 17:32

já se v tom sice taky moc neorientuju, ale dle rad tady z fora jsem si koupila Toshibu PRO U400 123...mám jí doma pár dnů a jsem spokojená :)

V podstatě ho mám na to stejný co ty...filmy, ajsko, psaní...
Je malej, lehkej, celkem slušná paměť;-)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“