takze moje prvotni otazka, jak to rozlousknout? je tam nejakej specialni figl?
no baterka je v rohu kde to jde... tady fakt uz nic neni, jenom takovej kovovej valecek nebo co, ale na druhy strane jsem s nim nic nedelal a taky to slo. a to mi ani nerikej ze mem KO desku.... ze bych jak kokot kterej si chce vycistit vetraky prisel vo notase...Sten píše:nebude šroubek např pod baterkou nebo tak podobně ? jestli tam je jen ten zoubek (mělo by to jí vidět když to trošku nadzvedneš) tak se neboj a zaber... jinak asi jis doplatil na statickou elektřinu a máš KO desku
ani ne, tam jsem samozrejme hledal... jinak zjistil jsem, ze nejede harddisk...maros30 píše:snad pomôže : http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... sId=321850
no jenze praveze porad nejde oetvrit... zjistil jsem, ze to nejde spis tak uprostred trosku bliz tomu rohu a je to v mistech kde je harddisk.. jinak vysaval jsem to i vysavacem a moc to nepomohlo, je to fakt dost zaprasenyjarkov1 píše:mnooo,je to fakt good book ale ked si ho este nemal otvorený tak to podla mna statickou elektrinou nebude...skus ho otvorit miernym nasilim a pozriet ci neni preseknuty nejaký káblik mne sa to stalo na desktope a ked som komplet vsetko vymontoval,odpojil a potom namontoval naspet tak uz vsetko islo normalne...a ked budes najblizsie chciet vycistit ventilator tak priloz vysavaciu hadicu k vetraku z vonku ale neotvaraj ho![]()
![]()
![]()
takto z vonku aj ja vysavam prach a pomaha to.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti