Vybrala jsem si
ASUS F80L-4P019 T2390 ( http://asus.mironet.cz/asus-f80l4p019-t ... t+dp85810/ ),
ale kvalitou si nejsem jista.
Nechci si kupovat neco, abych to hned reklamovala..
Tak se obracim na vas, co mate zkusenosti Vybrali byste si asus znovu?
diky bohuzel mi vrta hlavou ta poruchovost, o ktere tady vsichni referuji.
mela sem s elektronikou dost spatnych zkusenosti a nechci,
aby se mi to opakovalo u notebooku, zvlast kdyz si ho chci
brat do zahranici...takze si nejsem jista,jestli to budu riskovat
Podívej se i do jiných sekcí a uvidíš, že nejen asus má problémy... Notebook je dost složitá věc, ostatně jako každá elektronika, takže ti nikdo nezaručí, že se něco nepokazí...
ano to je mi jasne, s kazdou znackou mohou byt problemy, ale jde mi o frekvenci, vetsi/mensi sanci mit s nim problem.
v sekci vyberu notebooku muzou pravdepodobne reagovat i ti, kdo o kvalite tehle znacky jen neco slyseli a ty informace pak predavaji dal, takze nemusi byt ani tak objektivni. proto se ptam tady
No jo, ale rada M51 je v trochu jine cenove relaci tj. i kvalite, nemyslis? Ale myslim, ze i presto, ze je v jine cenove relaci, bude ASUS jako znacka dobra volba. V teto cenove relaci kolem nejakych 12 - 13 tisic je kvalita notebooku pomerne vyrovnana a pochuchovosti se clovek nevyhne u jakekoliv znacky. Ja ASUS osobne vlastnim, pravda, ze take drazsi, ale nemohu si stezovat.
ASUS M50SR-AP039C (Core2Duo T8100 2,1GHz, ATI Radeon HD3470 256MB VRAM, 320GB HDD, 3GB RAM, DVD SuperMulti Lightscribe, A+D TV, TPM+FingerSecurity, MS Win Vista)
tohle téma by mě taky dost zajímalo...v brzké budoucnosti plánuju koupi asus g50v-a1 ....na acerka si stěžují skoro všichni, co ho mají...(aspon co znam osobne já)... jsou na tom asuska co se týká poruchovosti stejně? (u těch dražčích...cca 22k kč)
Acer bych si v životě nekoupil. Už jen kvůli tomu, že neznám jedinýho člověka, kterej by s ním nebyl nespokojený a ve škole jsme měli ACER flat panely a ty maj tak otřesnej obraz, že by jeden brečel...
Asus je pořád na tom, i když ne o moc, líp.