rady pre dual boot na HP Pavillion DV6830ec

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
sajfa3

rady pre dual boot na HP Pavillion DV6830ec

Příspěvekod sajfa3 » 28 srp 2008 23:13

Tak rozhodol som sa ze sem napisem par rad ako rozbehat WIN XP a WIN VISTA na HP Pavillione dv6830ec.Zacnem tym XP nakolko je viac user friendly.
1.)Kedze Pavilliony nepodporuju pri instalacii SATA driver a vypisuje ze disk nebol najdeny treba mat instalacku XPcka zo SATA drivermi.Ak ju nemate mozete si pomocou programu Nlite pridat dane ovladace a instalovat to z toho.Ak to neviete tak tu je XP odkaz na take XP http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... highlight=

2.) Ak ste zvladli instalaciu XP ideme na tvrdsi oriesok a tu su ovladace.Ked na 80% hardweru v pavilione ovladace nie su treba pouzit z inych modelov pavilion ale mne sa napr. nepodarilo najst na LAN, modem a fingerprint ale zaobidem sa.

3.)Ak mate XP nahodene, odporucam rozdelit disk napr. pomocou partition magic.

4.)Vlozte intalacku Visty( nie reecovery DVD), nabootujte a dajte instalovat na ten druhy disky kde nemate XP.

5.) Po uspesnej instalacke by sa vas malo pytat ktory system chcete spustit a ak nie tak pouzite EasyBCD.

6.)Tak a malo by to byt hotove.Este doinstalujte ovladace na vistu ktore stiahnete s www.hp.sk a mate to.

PS: Uz si presne nepamatam kde vsade som zohnal ovladace pre XP ale 90% som pouzil z inych HP pavilion. V pripade potreby mi mozete kludne poslat SS alebo ICQ.

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“