David Barborka píše:Asi tak pokud sis půjčil vista home premium a máš home premium a dal jsi tam svůj klíč který máš ze spoda na notebooku tak byti to mohlo napsat že aktivace byla neúspěšná nebo tak něco a můžeš si vybrat z dalších možností. Dáš si jen že chceš windows aktivovat přes telefon, je to linka 800 a něco (vygeneruje se ti asi 40 místný kod) a tam se necháš spojit s operátorem, kterému řekneš, že sis přeinstaloval windows jelikož ti třeba spadl a po nainstalování ti při aktivaci napsal, že je klíč neplatný, oni se tě zeptají na část toho kodu a následně na kolika počítačích je windows nainstalován ty odpovíš, že na jednom a oni tě přepojí do samoobsluhy, kde ti bude nadyktováno asi 40 znaků, které zadáš a je to.
thor-! píše:Mam dalsi problem,jeste vcera se mi po vlozni dvd do mechaniky dvd samo pustilo,ted mechanika po vlozeni dvd vubec nereaguje,mechanika-HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA DEVICE,pokousel jsem se odistalovat zarizeni to vsak nepomohlo.Poradi mi nekdo,jak ji znova zapnu??Diky moc
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů