Dostal jsem k vanocum notebook ASUS A6M-Q097 a na lcd panelu jsem objevil mrtvy bod. Zajimalo by me jak to je se zarukou, jestli to muzu jit reklamovat a kolik je vlastne tolerance vadnych bodu. On by mi ani tak nevadil ale je skoro uprostred a celkem to rusi.
Děkuji Jur4
ASUS A6M - vadný bod na lcd
1, Tolerancia je podla rozlisenia - v tomto pripade sa vymena nekona, pretoze 1 vadny bod je v ramci garancie.
2, Ak to bolo zakupene cez internetshop a zaroven cele plnenie prebehlo na dialku, tak mas pravo do 14 dni odstupit od zmluvy bez udania dovodu. Je vsak dost otazne, ci ma od teba obchodnik pravo pozadovat aj nejaku nahradu za pouzivanie (ak je NB cojaviem otvoreny, ma porusene obalove pecate a pod.) - toto totiz zakony riesia v odlisnych castiach...
3, Na radu A6 sa ZBD nevztahuje.
C.
2, Ak to bolo zakupene cez internetshop a zaroven cele plnenie prebehlo na dialku, tak mas pravo do 14 dni odstupit od zmluvy bez udania dovodu. Je vsak dost otazne, ci ma od teba obchodnik pravo pozadovat aj nejaku nahradu za pouzivanie (ak je NB cojaviem otvoreny, ma porusene obalove pecate a pod.) - toto totiz zakony riesia v odlisnych castiach...
3, Na radu A6 sa ZBD nevztahuje.
C.