Zdravím.
Chci se zeptat studentů, kteří na VŠ dojíždí vlakem (na kolej) a jezdí s krosnou (velkým batohem ), tak v čem vozíte notebook?
Protože logicky ke krosně mi přijde brašna - 2 záda na 2 batohy bohužel ještě nemám. Ale na chození přes týden do školy se mi lépe jeví batoh.
Noťas nosím v krosně jen tak, mezi hadrama, a potom sním chodím do školy s brašnou přes ramenou kterou si nechávám na nakoleji. Zatím to noťas vydržel, takže bez problému.
Macbook Pro 13" (i5-Ram8gb1600MHz-120SSD+320HDD)-iPhone 4
Tak podle vás to vypadá spíš na tu brašnu než na batoh pro notes. Ale ten batoh mi leží v žaludko, páč bych ho mohl do vlaku dátdo krosny, ale problém bude, když pojedu s plně nabalenou krosnou...
taky mám batoh, ale používám ho jen když dopředu vím že budu dlouho ve škole, nebo budu často přecházet, (VUT FEKT občas se jede do školy přes pulku brna MHDéčkem) ale když jedu autem tak si beru brašnu, je to takové stylovější na to dojdeš ale sám co je pro tebe lepší, jestli táhnout krosnu, a přes rameno brašnu, nebo mít batoh na koleji, a noťas jen tak v krosně... uvidíš sám
Macbook Pro 13" (i5-Ram8gb1600MHz-120SSD+320HDD)-iPhone 4
Radec píše:Noťas nosím v krosně jen tak, mezi hadrama, a potom sním chodím do školy s brašnou přes ramenou kterou si nechávám na nakoleji. Zatím to noťas vydržel, takže bez problému.
sorrry,blbá otázka ale to chceš aby notebook ho prešiel vlak,?,alebo slovom
´´kolej´´ myslíte niečo iné
no ja mam obrovskej sportovni bagl pres rameno, tam mam hadry apod. a DO nej davam mensi bagl na notas- tim taham jenom jedno zavazadlo a ntb je i lip chranenej.
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS. OS: MS Windows Vista Home Premium, Backtrack 3 mod final Linux TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback