HP Compaq nx8220 vadna zakladni deska

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Gwaihir
píše často

HP Compaq nx8220 vadna zakladni deska

Příspěvekod Gwaihir » 03 zář 2008 20:49

Mam ntb HP nx8220 a docela casto mi proste nenabehne, ztuhne v BIOSu nebo nekde jeste drive - disk se toci, ale displej se nerozne. Mel jsem to v Autocontu v servisu a tam mi rekli, ze je vadna zakladni deska (oprava by stala 19k bez DPH), tak jsem objednal novy ntb. Kazdopadne nad tim HP stale premyslim, jestli by to nejak neslo resit. NTB totiz jede a pokud se rozjede, tak neumre jen tak.

Letos sem v chipu cetl o podobnem problemu, ze bylo neco spatne na zakladni desce - neco se pripajelo a pak to fungovalo, ale uz ten casak nemam :(

Nema nekdo nejakou ideu?

polo

Příspěvekod polo » 03 zář 2008 20:52

Su spolocnosti(servis) ktore by ti mohli diagnostikovat priamo ktora komponenta na doske to roby(pokial to je doska to nemusi byt iste) a potom pokial je to zohnatelne to vymenit(samozrejme lacno zohnatelne)

Gwaihir
píše často

Příspěvekod Gwaihir » 03 zář 2008 21:32

No asi to bude deska, protoze kdyz comp vypnu, pak nejde zapnout. Kdyz ho otevru, chytim za cast kde je klavesnice, trosinku s nim zapruzim, tak ho pustim ;-) a pak zas jede, dokud ho nevypnu nebo neuspim (je to vcelku jedno). Pri vypnuti na me ruzne mrka kontrolkama nebo taky ne, nekdy sviti kontrolka u vypinace, nekdy ne a nekdy blika treba kontrolka nabijeni (oranzove), chova se tak podivne (a pak samozrejme nejde zapnout). Vetsinou jeste vytahnu baterku, aby zhasla blikajici svetylka a v podstate to obcas staci k tomu, aby se to rozbehlo (vyndam baterku, vratim). Nekdy to nestaci a pak to nejede ani bez baterky. Proste blbne ;-) Fakt nevim :(

jkuca
občas něco napíše

Příspěvekod jkuca » 09 led 2009 15:30

mám stejný problém. Začalo mi to delat cca 2 týdny po přidání pamětí. pokud notebook naběhne tak již jakž takž běží, ale někdy ho není možné rozběhnout. Vyřešil jste již nějak tento problém?

Gwaihir
píše často

Příspěvekod Gwaihir » 09 led 2009 20:32

Vcelku jsem to vyresil. Je treba pritlacit na touchpad a nabehne pokazde. Vice k reseni problemu je treba tu:

http://forums11.itrc.hp.com/service/for ... Id=1129504
MacBook Pro 15"

Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04

Zpět na „Hardware“