hp pavilion 6830 - obsah balenia a staznost na zak. linku

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
h4ppy

hp pavilion 6830 - obsah balenia a staznost na zak. linku

Příspěvekod h4ppy » 04 zář 2008 09:47

mam jednu dolezitu otazku... vcera som kupil notebook pavilion 6830 a nejak sa mi nezda obsah balenia... neni tam nijaky manual, ziaden popis NT... je tam iba toto:

• obmedzena zaruka a technicka podpora/licencna zmluva koncoveho pouzivatela - aj v anglictine a cestine
  • brozurka o dolezitom nastaveni zvuku
  • strucna referencna prirucka pre HP aj v angline aj v cestine
  • nejaky zoznam pre telefonne cisla na technicku pomoc alebo podporu po celom svete
  • este taky harok ze co treba spravit ako prve pri spusteni compu to treba precitat ako prve nema to ziaden nazov je to taky uvod kde mi blahozelaju k novemu hp a tak bla bla bla tak oooo
  • dalej...ta handricka na utretie
  • ten navod na obnovenie systemu bez disku aj v angline to je...p
  • tie instalacne pokyny aj v angline a cestine,
  • noo a este upozornenie ze microsoft povoluje niektorym vyrobcom distribuovat software bez certifikatu pravosti...

to je vsetko

a na stranke vyrobcu som nasiel ostatne manualy, kde podrobne popisuju napr klavesnicu a tak... malo to byt obsahom balenia...???

a musim sa postazovat na zakaznicku linku HP !!! volal som ci s ma nejaky sposobom formatovat baterka, a asi po pol hodine telefonovania a prepojovania mi jeden pan - TECHNIK - povedal, ze mam zavolat niekomu skusenejsiemu kto mi bude vediet poradit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

matkoz
občas něco napíše

Příspěvekod matkoz » 04 zář 2008 15:19

ozaj ako si s tymto notebookom spokojny? uvazujem tiez o jeho kupe

CeCo

Příspěvekod CeCo » 04 zář 2008 19:18

Ano, to je vsetko co ma byt v baleni. Manual je vo forme upraveneho helpera vo Windowse.

C

Lucio78
občas něco napíše

Příspěvekod Lucio78 » 21 zář 2008 09:45

CeCo píše:Ano, to je vsetko co ma byt v baleni. Manual je vo forme upraveneho helpera vo Windowse.

C
a Vista je uz naisntalovaná priamo v softe NB? nedávaju v balení ani inštalačne cd,alebo aj rozne iné CD na drivery a iné "srandy" ?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 21 zář 2008 21:17

Nie. Instalacne CD si vypalis sam (mal si na to aj taky papierik v baleni, staci si ho len precitat - vyzera ako CD).

C

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“