Problém s Pinnacle 12 Ultimate - renderování DVD

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.

Kde je chyba?

V hardwaru obou PC a stejná
0
Žádná hlasování
Ve Studiu 12, protože ještě není vychytané
1
33%
V instalačním DVD a proto obě instalace dělají stejnou chybu
0
Žádná hlasování
Nevím
2
67%

Celkem hlasů: 3

Pekáček

Problém s Pinnacle 12 Ultimate - renderování DVD

Příspěvekod Pekáček » 04 zář 2008 18:28

Zakoupil jsem PS 12 Ultimate a pořád zápasím s jednou chybou - když dám vyrenderovat DVD, menu je značně zkrácené, místo původních např. 30 nebo 60 sekund je dlouhé i jednu sekundu, nebo pět, jak kdy. PS 12 jsem proto nainstaloval i do staršího stolního počítače s Win XP a dělá to to samé, menu je kratičké. Poznámka: ve Win XP studio nepadá, ve Vistách často.
Obrátil jsem se na technickou podporu firmy Exac a bylo mi doporučeno spustit test Check3D a výsledek poslat, udělal jsem tak a prý je tam "dost chyb, hlavně v komunikaci s grafickou kartou, která počítá menu apod". Bylo mi doporučeno nainstalovat beta patch a zkusit projekt vyrenderovat znovu, ale problém zůstal a jediné co se změnilo je to, že místo některých menu po nastavení propojení s kapitolala mám otazník... Tak nevím kde je chyba, starý stolní PC dělá stejnou chybu a technická podpora firmy Exac už mlčí, předtím napsali, že na jejich zkušebních počítačích se tato závada nevyskytla. Nemám vadné instalační DVD? Nemáte někdo s tímto zkušenost? Co je uvnitř Aceru 5930 víte, druhý PC co jsem zkoušel má Athlon XP 1800+ 1,92GHz, 1GB DDR1, nVidia 7600GS AGP, Studio 10.5 zde dříve pracovalo zcela bez problémů.
Díky za jakoukoliv pomoc.

Pekáček

Problémy s Pinnacle.

Příspěvekod Pekáček » 01 lis 2008 19:25

Tak po nějakém čase jsem zjistil, jak vyzrát na pár problémů:
1. padání programu pokud je opakované při kliknutí na nějakou nabídku nebo tlačítko zabráníte odstraněním pomocných souborů.
2. menu se vyrenderuje celé, pokud bude v projektu alespoň o jednu kapitolu víc než je v nabídce menu, i když je několikastránkové.
Proč tomu tak je fakt nevím, každopádně už jsem si stáhl upgrade na 12.1 (a padá to pořád dokola dokud něuděláte to co 1). :o))

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“