Zakoupil jsem PS 12 Ultimate a pořád zápasím s jednou chybou - když dám vyrenderovat DVD, menu je značně zkrácené, místo původních např. 30 nebo 60 sekund je dlouhé i jednu sekundu, nebo pět, jak kdy. PS 12 jsem proto nainstaloval i do staršího stolního počítače s Win XP a dělá to to samé, menu je kratičké. Poznámka: ve Win XP studio nepadá, ve Vistách často.
Obrátil jsem se na technickou podporu firmy Exac a bylo mi doporučeno spustit test Check3D a výsledek poslat, udělal jsem tak a prý je tam "dost chyb, hlavně v komunikaci s grafickou kartou, která počítá menu apod". Bylo mi doporučeno nainstalovat beta patch a zkusit projekt vyrenderovat znovu, ale problém zůstal a jediné co se změnilo je to, že místo některých menu po nastavení propojení s kapitolala mám otazník... Tak nevím kde je chyba, starý stolní PC dělá stejnou chybu a technická podpora firmy Exac už mlčí, předtím napsali, že na jejich zkušebních počítačích se tato závada nevyskytla. Nemám vadné instalační DVD? Nemáte někdo s tímto zkušenost? Co je uvnitř Aceru 5930 víte, druhý PC co jsem zkoušel má Athlon XP 1800+ 1,92GHz, 1GB DDR1, nVidia 7600GS AGP, Studio 10.5 zde dříve pracovalo zcela bez problémů.
Díky za jakoukoliv pomoc.
Problém s Pinnacle 12 Ultimate - renderování DVD
Problémy s Pinnacle.
Tak po nějakém čase jsem zjistil, jak vyzrát na pár problémů:
1. padání programu pokud je opakované při kliknutí na nějakou nabídku nebo tlačítko zabráníte odstraněním pomocných souborů.
2. menu se vyrenderuje celé, pokud bude v projektu alespoň o jednu kapitolu víc než je v nabídce menu, i když je několikastránkové.
Proč tomu tak je fakt nevím, každopádně už jsem si stáhl upgrade na 12.1 (a padá to pořád dokola dokud něuděláte to co 1).
))
1. padání programu pokud je opakované při kliknutí na nějakou nabídku nebo tlačítko zabráníte odstraněním pomocných souborů.
2. menu se vyrenderuje celé, pokud bude v projektu alespoň o jednu kapitolu víc než je v nabídce menu, i když je několikastránkové.
Proč tomu tak je fakt nevím, každopádně už jsem si stáhl upgrade na 12.1 (a padá to pořád dokola dokud něuděláte to co 1).

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“