Dobrý den,
zvažuji koupi nového pc a rozhodlnul jsem pořízení notebooku z hlediska nižší spotřeby, hluku a úspory místa. Navíc většina dnešních notebooků nabízí za přijatelný peníz výkon (pomineme-li grafický výkon) stolního pc. A tak místo další velké hučící pixly se přikláním spíše k progresivnějšímu řešení a vybírám multimedialní notebook jako náhradu mého starého stolního pc. Takže jaký by měl být:
-cenova relace 20000 - 30000
-os vista home premium
-grafická karta by měla z her zvládat "svižně" world of warcraft
-jinak filmy, hudba, zvukovku si kdyžtak dokoupím externí, prostě multimedia
-vstupy, výstupy když bude DVI či HDMI, tak budu jedině rád, bluetooth,wi-fi samozřejmost
-přenášení minimální, leda tak z pokoje do pokoje
Za případné rady nebo doporčení předem děkuji.
multimedialni notebook
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
vito45 píše:moja rada znie pasivne PC,
som mal vybrať multimedialne PC do 30000SK, do 27000sk sa zmestiš do komplet PC s ventilatorom jedine v zdroji /22" monitor, 2.1 repro, bezdrôt set logitech....../, je to tiche a male /mini tower skryješ za monitor/
edit: ak chceš urobím ti výpis komponentov
Hmm, tak fajn jestli budeš mít chvíli, tak mi prosím pošli ten výpis komponent, aby pc moc neřvalo a nežralo hlavně skříň, zdroj a kvalitní monitor podle tvého názoru. Moc se v tom nevyznám a nechci, aby mě někdo odrbal. Já to zvážím.
Se už asi 4 měsíce rozhoduji, jestli stolák nebo notebook. Kamoš mi pořád vnucuje notebook, kvůli mobilním, skladovacím a energetickým výhodám, ale laptop bych si do školy stejně nikdy nevzal, protože by mi tam byl na prd.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“