Notebook do 25k na časté přenášení.
Notebook do 25k na časté přenášení.
Zdravím!!
Potřebuju nějakej notebook, kterej vydrží časté přenášení (skoro každej den), ale chtěl bych, abyse na něm dal nějak rozumně rozchodit Race Driver Grid. Notebook by měl mít taky nějakou rozumnou výdrž. Viděl bych to tak na 4-5 hodinek.
Obrazovka by měla být nejlépe WSXGA+, ale pokud to nepujde tak být nemusí.
Cenovej limit mam cca. 25000,-.
Můj favorit je zatim Lenovo ThinkPad R61 - NF5DFCF, ale ten je má podle mě relativně slabou grafiku. Vadí mi na něm taky, že má malej hard disk, ale stejně uvažuju o koupi externího.
Díky za rady.
Potřebuju nějakej notebook, kterej vydrží časté přenášení (skoro každej den), ale chtěl bych, abyse na něm dal nějak rozumně rozchodit Race Driver Grid. Notebook by měl mít taky nějakou rozumnou výdrž. Viděl bych to tak na 4-5 hodinek.
Obrazovka by měla být nejlépe WSXGA+, ale pokud to nepujde tak být nemusí.
Cenovej limit mam cca. 25000,-.
Můj favorit je zatim Lenovo ThinkPad R61 - NF5DFCF, ale ten je má podle mě relativně slabou grafiku. Vadí mi na něm taky, že má malej hard disk, ale stejně uvažuju o koupi externího.
Díky za rady.
-
- píše často
Jestli chceš výdrž 4-5 hodin, tak se rozluč s race drive grid. Jinak to Lenovo je určitě dobrá volba, ale výdrž má tak 3 hodiny. Jde ale koupit přídavná baterie do Ultrabay. Jinak spíš bych bral R500 [odkaz] je to nástupce R61, má i výkonější grafikckou kartu a můžeš k němu dokoupit přídavnou baterii.
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
-
- guru
na tu výdrž 4-5h pri tom aby to spustilo RDG a stálo do 25000kc neverím
btw ja som si vyberal nb podľa požiadaviek: do 30000sk - výdrž min. 1h po roku /tj v dobe kúpy reálne nad 2h/ - 15,4" - naj odolnosť - 1680x1050 displej - naj grafika
mám pocit že až na výdrž máme rovnaké požiadavky a nb mám v podpise

btw ja som si vyberal nb podľa požiadaviek: do 30000sk - výdrž min. 1h po roku /tj v dobe kúpy reálne nad 2h/ - 15,4" - naj odolnosť - 1680x1050 displej - naj grafika
mám pocit že až na výdrž máme rovnaké požiadavky a nb mám v podpise

-
- Moderátor
Pokud má notebook výkonnou a tedy žravou grafiku, tak to neznamená, že bude spotřebovávat hodně baterky jen při hrách nebo graficky náročné činnosti. i při office práci spotřebuje výrazně více energie než grafika integrovaná...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Ak chceš na hranie a prenášanie tak ja by som poradil XI2428 od Fujitsu siemens
edit: link http://www.alza.sk/fujitsu-siemens-amil ... d85500.htm
ale ja idem tiež na výšku a beriem od hp 6735b- ten má výdrž, je prenosný, ľahký, kvalitný, iba grafika je slabšia ale čo už, je to notebook, nie deskotop na hranie
edit: link http://www.alza.sk/fujitsu-siemens-amil ... d85500.htm
ale ja idem tiež na výšku a beriem od hp 6735b- ten má výdrž, je prenosný, ľahký, kvalitný, iba grafika je slabšia ale čo už, je to notebook, nie deskotop na hranie
-
- Moderátor
Pokud tě opravdu zláká herní touha + kvalita, tak mě napadá toto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57294
ThinkPad T420
Zpět na „Jaký vybrat notebook“