Zdravím. Potřeboval bych poradit, jaký koupit notebook v cenové relaci kolem 20 000,- Kč. Může i lehce přesahovat přes 20 tisíc, ale ne moc. Myslím si, že v takovéhle ceně se dá pořídit solidní stroj jak na práci, tak na hry. Potřebuji, aby notebook něco vydržel, měl webku, Wi-Fi, RAM asi 2 GB, disk tak 200 GB, ale nebude mi vadit, když bude víc. Výdrž minimálně 2 hodiny. O CPU a grafárně nemám vůbec představu, ale potřebuji, aby se na tom daly hrát novější hry a taktéž pracovat v běžných programech. A rád bych tam měl předinstalovaný OS Win Vista.
Děkuji za tipy.
Solidní notes do 20 000,- Kč
-
- píše často
Hry, programy
Přenášet ho hodlám poměrně často, proto potřebuji, aby byl z pořádnýho materiálu. Programy - běžné, např. Office 2007, Photoshop, náročnější na něm provozovat nehodlám. Hry nechci hrát na nejvyšší detaily, ale rád bych na něm hrál něco novějšího. Potřebuji, aby stíhal v pohodě Stalkera a obdobný hry tak na střední detaily.
-
- píše často
Tenhle bude dobrá volba: [odkaz] Má vyztužené šasi, tutíž je vhodný na přenášení. Akorát má integrovanou grafickou kartu, ale stalker se na ní rozjede v pohodě
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
Notebook
Ten se mi moc nezamlouvá. Už ty audio vstupy a výstupy vepředu mě spolehlivě odrazují, jak psal moderátor tohoto fóra "swarm" na blogu, je to prohřešek proti ergonomii. A co lesklý displej? Názory se na něj různí. A taky jsem si nevšiml, že by měl webkameru. Tu mají i lowendové Acery z řad Aspire.
-
- píše často
Jestli chceš integrovanou webkameru, tak si kup ten tvuj lowendovej acer. Jestli chceš kvalitní notebook, kup si tohle hp a pak si dokup webku za 400 stovky k tomu... A jestli si ho nechceš pořídit jenom kvůli audio výstupum ve předu, tak prosim. V tom případě přeju hodně štěsí s výběrem. Na 90% noteboocích jsou totiž ve předu.
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
- Chlebovnik
- guru
6735b má integrovanou VGA kameru s mikrofonem a ty konektory na čelní straně bych fakt neřešil. A jestli si to můžeš dovolit, tak běž do té "top-verze", která stojí 20,5k. Má WSXGA+ display, procík a 250Gb disk.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Zpět na „Jaký vybrat notebook“