Notebook pro hovádko
Notebook pro hovádko
Zdravím, prošel jsem hodně příspěvků ale přesto bych Vás rád požádal o radu s výběrem noťasu do 17000 bez DPH.
Mým základním požadavkem je: odolnost, trvanlivost a houževnatost. Jsem roztržitý, kuřák, často se při práci zašpiním, ale že by lítal vzduchem to zas ne. Bude se mnou i venku, často přenášený, prostě otloukánek do prašného zakouřeného prostředí apod.
Užití: net, filmy, starší gamesy, kancelářské práce, fotky..
Ideální s XP (Visty mám na stolním a starší věci, který bych chtěl hrát tak tam nejedou). To bych potřeboval i poradit jak obecně downgradovat.
Ale k věci: časem možná bude polostolní a moc se mi líbila dokovací stanice od HP- teď měli akci v Makru s DS, tiskárnou, bezdrátovou myší a klávesnicí za 23s DPH, ale nezapamatoval jsem si model(turion 2g, 3giga ram, 160gb hard). Měli ale poslední ještě vadnej kus, jinak bych do toho asi šel.
Ale třeba mi poradíte daleko lépe a nechal jsem se jen nalákat na blbůstky, který nevyužiju..
PS: Hodně používám Excel, moc by se mi líbila numerická klávesnice.
Děkuji za podněty!
Mým základním požadavkem je: odolnost, trvanlivost a houževnatost. Jsem roztržitý, kuřák, často se při práci zašpiním, ale že by lítal vzduchem to zas ne. Bude se mnou i venku, často přenášený, prostě otloukánek do prašného zakouřeného prostředí apod.
Užití: net, filmy, starší gamesy, kancelářské práce, fotky..
Ideální s XP (Visty mám na stolním a starší věci, který bych chtěl hrát tak tam nejedou). To bych potřeboval i poradit jak obecně downgradovat.
Ale k věci: časem možná bude polostolní a moc se mi líbila dokovací stanice od HP- teď měli akci v Makru s DS, tiskárnou, bezdrátovou myší a klávesnicí za 23s DPH, ale nezapamatoval jsem si model(turion 2g, 3giga ram, 160gb hard). Měli ale poslední ještě vadnej kus, jinak bych do toho asi šel.
Ale třeba mi poradíte daleko lépe a nechal jsem se jen nalákat na blbůstky, který nevyužiju..
PS: Hodně používám Excel, moc by se mi líbila numerická klávesnice.
Děkuji za podněty!
Odolný notebook
Zkus se podivat na toto http://www.extranotebook.cz/asus-b51e-% ... nou-vydrzi 

Takže tento http://www.korunka.cz/notebooky/lenovo- ... 61-na0necv
jen bych si představoval lepší grafický výkon za ty peníze..
jen bych si představoval lepší grafický výkon za ty peníze..
tak asi za hodinu budu, doufám, štastným, majitelem HP 6375b s Turionem a 250g hadrem. Děkuji Vám za rady, ale vzhledem k tomu, že mám týden na vyzkoušení, tak pokud by měl někdo ještě nějaký super nápad, tak si to rád přečtu.
Co je zajímavé, tak prodejce mi tvrdil, že 3 roky neprodal notebook s AMD a málem mě zviklal na Intel a jiný model...nicméně je o trojku dražší, takže jsem odolal...Díky, klidně pište dál své podněty
Co je zajímavé, tak prodejce mi tvrdil, že 3 roky neprodal notebook s AMD a málem mě zviklal na Intel a jiný model...nicméně je o trojku dražší, takže jsem odolal...Díky, klidně pište dál své podněty
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“