HP 550 - dotaz
HP 550 - dotaz
Notebook HP 550
• Displej: širokoúhlý 15.4" WXGA BrightView s rozlišením 1280 x 800
• Originální Windows Vista® Home Basic
• Předistalovaný software: Adobe Acrobat Reader, HP Recovery Manager, HP Help and Support Center, Vypalovací software Roxio Creator Basic 10.1, DVD přehrávač Intervideo WinDVD 8SE
• Procesor: Intel Celeron M 530
• Paměť: 1024 MB
• Pevný disk: 120 GB (5400 ot./min)
• Grafická karta: Intel GMA X3100 (až 384 MB sdílené paměti)
• Optická mechanika: DVD+/-RW
• Zvuk: High Definition Audio, integrované reproduktory, konektor pro stereo mikrofon a sluchátka
• Konektivita: WLAN WiFi 802.11b/g, LAN 10/100, Modem 56k v.92
• Další porty: 1x ExpressCard/54 slot, Čtečka paměťových karet SD/MMC, 3x USB, VGA (pro externí monitor)
Nj chudá studentka, ale převážně budu stejnak na něm jen psát ve škole a tak:(Chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti z týmhle notebookem...zda mi na něm půjde spustit nějaká normální hra, přehrát film apod. Protože Vista zabírá docela dost Ram a v tomto případě i grafická karta, tak nevím...bude se mi notebook při takový práci sekat nebo ne??? Díky za odpověĎ.
• Displej: širokoúhlý 15.4" WXGA BrightView s rozlišením 1280 x 800
• Originální Windows Vista® Home Basic
• Předistalovaný software: Adobe Acrobat Reader, HP Recovery Manager, HP Help and Support Center, Vypalovací software Roxio Creator Basic 10.1, DVD přehrávač Intervideo WinDVD 8SE
• Procesor: Intel Celeron M 530
• Paměť: 1024 MB
• Pevný disk: 120 GB (5400 ot./min)
• Grafická karta: Intel GMA X3100 (až 384 MB sdílené paměti)
• Optická mechanika: DVD+/-RW
• Zvuk: High Definition Audio, integrované reproduktory, konektor pro stereo mikrofon a sluchátka
• Konektivita: WLAN WiFi 802.11b/g, LAN 10/100, Modem 56k v.92
• Další porty: 1x ExpressCard/54 slot, Čtečka paměťových karet SD/MMC, 3x USB, VGA (pro externí monitor)
Nj chudá studentka, ale převážně budu stejnak na něm jen psát ve škole a tak:(Chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti z týmhle notebookem...zda mi na něm půjde spustit nějaká normální hra, přehrát film apod. Protože Vista zabírá docela dost Ram a v tomto případě i grafická karta, tak nevím...bude se mi notebook při takový práci sekat nebo ne??? Díky za odpověĎ.
I tak díky
No z důvodu toho, že na něm budu převážně jen psát tak mi stačit bude, později si tam nechám dát 4Gb Ram. Možná pro někoho odpad, ale v tomhle případě když za něj dám jen 4tis.Kč tak mi to stačí
Naposledy upravil(a) jajapaja dne 20 zář 2008 12:51, celkem upraveno 1 x.
odpověď
Tak ne že bych na ntb chtěla hrát hry, ale nikdy nemůžu vědět, co zrovna s ním budu chtít dělat a 1GB paměti při vistě je hodně asi nedostačující...nebo myslíte že při normální operacích jako film, office apod. ntb pojede normálně a nebo budu na vše hodně čekat??? a jak je to s tím hlukem? opravdu je tak hlučný jak už sem dosti četla o hp...??
Paměť
Dobře, tak jestli to chápu dobře, tak stačí když si objednám např. http://www.hpmarket.cz/productOpt.asp?a ... 63F4411340 a nechám si ji tam dát k tý stávající, tak to povalí...??a stále mě zajímá ta hlučnost pls a opravdu by to bylo s 1GB při vistě tak pomalý???
Pokial si vo Viste povypinas vsetky zbytocnosti a nechces robyt nic narocne tak to staci Vsita sa da osekat(napotrebne veci vypnu) tak ze bere 400MB ram A v tomto pripade ta viac bude brzdit CPU ako RAM...
Grafika si berie pamat dinamicky takze to ti zbytocnu RAM neberie...A co sa tyka hier zvladne to kadeco napr. STALKER na tom pojde hratelne ale to je z novych hier iba vynimka...
na film to staci samozrejme....Inac hlucnost je nie na najhorsej urovni ale ani nic dobre (v zatazi to prehuci aj moj ASUS )
Grafika si berie pamat dinamicky takze to ti zbytocnu RAM neberie...A co sa tyka hier zvladne to kadeco napr. STALKER na tom pojde hratelne ale to je z novych hier iba vynimka...
na film to staci samozrejme....Inac hlucnost je nie na najhorsej urovni ale ani nic dobre (v zatazi to prehuci aj moj ASUS )
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“