Multimediální NTB (Vaio /asus)

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Guaranted
občas něco napíše

Multimediální NTB (Vaio /asus)

Příspěvekod Guaranted » 20 zář 2008 22:28

Zdravim,
po dlouhem vyberu jsem ntb prevazne na doma. Prenaseni naprosto minimalni cca jednou za 14dni jsem si vytipoval Asus M51VA a Sony Vaio FW11e. Rad bych dostatecny vykon, ale take zivotnost na nekolik let.

Vyuziti: veskara multimedia, hudba, filmy atd.... Obcas nejake hry a jako zdroj informaci.

Mate nekdo nejaky pozitivni/negativni zkusenosti? Napiste prosim co si o tomto vyberu myslite a ktery byste spise doporucil. Mate-li nekdo nejaky lepsi typ za cenu 20-22tisic bez DPH napiste, urcite si necham poradit.

S pozdravem Guaran

polo

Příspěvekod polo » 20 zář 2008 22:44

Tak SONY na tom bude lepsie ma vystuzene/lepsie sasi A ked uz nic ine aspon lepsi dizajn...

Inac to nieje ziadna slava ale na doma je to vhodne...

Nechces sa radsej pozret po Thinkpad SL500 (s dedikovnou grafikou a WSXGA+ displejom) alebo siahnut po menej vykonnom HP Compaq 6735b....

Guaranted
občas něco napíše

Příspěvekod Guaranted » 20 zář 2008 22:47

SL500 mi taky docela padl do oka, neuvadel jsem ho kvuly tomu ze to sony mi prijde lepsi a multimedialne vice privetivy.

HP jsou mene vykone ty nechci. Uz to SLko mi prijde malo vykonne oproti tem dvoum.

polo

Příspěvekod polo » 20 zář 2008 22:50

SL500 ma v sebe GE9300GT s DDR3 VRAM to je vykonovo to iste ak nie lepsie ako HD3470 v tom SONY...

(SL500 ma hlavne podstatne lepsie chladenie a servis ci klavesnicu ale ani to SONY nieje zle )

Guaranted
občas něco napíše

Příspěvekod Guaranted » 20 zář 2008 23:05

Ok Ok... Docela se mi libi to SL500 ... jen me proste odrazuje celkove mensi vykonost zmineneho thinkpadu.

To sony mi prijde mnohem lepe usposobeny na to "domaci" vyuziti.... vice portu a vetsi vykon.

polo

Příspěvekod polo » 20 zář 2008 23:14

SONY je stilovy notebook ktory ma vystuzene sasi...
Kazdi ma svoje vyhodi a nevyhodi prestuduj si diskusie tu v sekcii vyber notebooku mohlo by ti to pomoct...

Zpět na „Jaký vybrat notebook“