jak otevrit notebook

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
y666
občas něco napíše

jak otevrit notebook

Příspěvekod y666 » 03 led 2007 19:33

cau,
podarilo se mi polit klavesnici vodou a nefunguji mi od te doby nektera pismenka - potrebuji se dostat pod klavesnici. jsm zvykly z desktopu na normalni rychle otevreni casu, ale u meho aceru tm240 se mi kryt nijak nedari sundat, ac jsem sundal vsechny sroubky (13 jich bylo). abych oddelil vrchni cast notebooku od spodni, porad to drzi v rozich pod LCDckem a nechce se mi riskovat prilisnou silu ci zasah pacidlem ;) a tak jsem to tu a ruzne po netu procital a pohcopil, ze kryt v podstate sundat ani nejde. zajimalo by me tedy, jestli to opravdu nejde, pac jak se pak asi meni pamet, grafarna atd, a druhak - v tuto chvili podstatneji - da se nejak sundat kryt ty klavesnice tedy? abych se dostal na tu celuloidovou desticku, jak bejva i u normalnich klavesnic, takovy ty dve u sebe, kdyz se tam dostane voda, tak se tam udelaj bubliny a klapka pak nefunguje, staci to sfouknout a zase sesroubovat... jak se dostat u notasu k te klavesnici, howgh? dik y.

crossetdante
občas něco napíše

Příspěvekod crossetdante » 05 led 2007 14:44

nechces to radsej nechat na servis? :evil:

sad47
občas něco napíše

Příspěvekod sad47 » 07 led 2007 17:58

Neviem ako je to u Aceru.. ale na niektorych nb sa da vojst dovnutra prave cez klavesnicu (k niektorym komponentom) takze si zisti pripadne skus ci to tak ide. Alebo servis :(

alk
občas něco napíše

service manual

Příspěvekod alk » 29 led 2007 21:39

zkus pohledat na tomto webu, ja tady nasel manual na HP :)
http://www.eserviceinfo.com/
popripade je tu jeste kamarad google

Zpět na „Hardware“